Kawan - Kawan jeBateja

Friday, June 21, 2013

Jadi Lah Kan....


RM182.80...
Nilai Cek yang den dapat semalam...
Ini cek mileage claim...
Awal bulan ni punya...
Den jarang claim2 ni....
Sebab jarak buat kerja luar...
Melainkan ada tugas2 khas...
Best jugak dapat cek ni...
Ahakz...

Walaupun tak seberapa sangat berbanding orang lain...
Tapi...
Duit jugak kan...
Ahakz...

16 comments:

gadisBunga™ said...

boleh satey!!!

Daddy Ziyyad said...

jom satey!! wakaka

amalhaj said...

ghezeki tu Jebateja..... pader teman, tambah pulak udah ujong bulan ni....

JunAina said...

Nak pi satey jgn lupa orh dekat!

Mysara Ab Rahman said...

bley la blanje kte mcm ni..hehe

duniafana said...

beat doakan dapat lebih lagi ok.;p

Mahirah Ridzuan said...

jadilah dari tak de... huhu

Papa Mifz said...

uish kira banyaklah tuh...rezeki jangan ditolak bro...

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah, rezeki :)

iamHANIS said...

xpa lepas ni doa la dapat cek angka 1000 plak..ekeke

Amanina Mads said...

wah rezeki tu..hehe

Muhammad Syahmi said...

RM100++ tu pun duit juga...

lepas ni kena la selalu buat kerja luar kalau nak claim banyak2... hehehe...

Syazana Zainn said...

burger bakar jomm :p

mama maman aka yana said...

tumpang seronok.. bila nak blanjer nih..?? kiki

Amanda Suria said...

Janji adoooo....

Da Slay said...

Cek tu awk tukar lepas tu duit dia kna bgi kat tangan atau msuk account bank? Tlong jwp please sbb saya pn dpt cek begitu

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin