Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, August 6, 2011

Majlis Berbuka Puasa...


Semalam di Kilang den ada majlis berbuka puasa...
Juga ada Qiamulail...


Gambar diambil masa tengahari sebelum solat jumaat...


Waktu petang...
Waktu menerima para tetamu...


Yang ni meja yang di khas kan untuk pekerja2 yang akan menunaikan Umrah...
uhukz...
Best ooo...


Yang sebelah sana tu ialah wakil2 Surau di sekitar Bandar Baru Bangi dan Kajang...
Surau2 mendapat sumbangan dari kilang ( Sapura )...
Jika di kariah mereka terdapat pekerja Sapura bermastautin...
Automatik mereka akan menerima sumbangan yang berupa wang...
Bagus kan kilang den...
Bukan pekerja jer dia bagi...
Kawasan sekitar tempat tinggal pun dia nak sumbang sumtin...
Kan..kan...

10 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

kenyang berbuka ye jebat...hehe

zati embong said...

a ah..jebat plak dpt duk meja vip.hihi

Amirah Adnan said...

alhamdulillah~

mane gambo encik jebat tgh makannyek? hehe

Dinas Aldi said...

syukur alhamdulillah, memang bagus la kilang ekau, Jebat.

MIMIE AIZA said...

perghh seronok la gitu. hee

blog-tips-kurus said...

SAPURA?
any vacancy? :-)

chiLleD...!! said...

bgusnya..kebajikan pekerja terjaga..

Adzriel @ Liza AB said...

sebab tulah korang antara senior kat Sapura tu.. kebajikan muslim terjagakan. hope majlis raya tahun ni still ada bajet & dpt join dtg.

Ann Huda (Ate) said...

Bila nak berangkat ke Mekah ni? (Tanya lagi...tah berapa kali dah mokcik ni bertanya)

MIMIE AIZA said...

jebat pergi umrah kena la bwk balik ole2.. heeee

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin