Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, August 2, 2011

Terawih, Fridge Magnet Dan Iklan...

Lomah tul iman...
Baru 8 rakaat terawih dah sakit kaki...
Terus gi klinik...
Mintak krim panas...
Depa bagi macam kat atas nun...
Mintak satu...
Di ayatnya suruh ambil 2...
Hah lantak...

Zoom sket...
Tak panas pun...

Hari ni dapat Fridge Magnet dari Bali...
Lawa tak...?
Ahakz...

Ini le budak yang bagi tu...
Ahakz...
Hensem...?
Si Sharol..ari tu dia bagi key chain pedang samurai...
Ahakz...

Dan...
Antara 3 iklan di depan nun...
Ada yang mengugat dahaga den...
Di tengah panas terik...
Di bulan pose...
Ahakz...

37 comments:

Dinas Aldi said...

jangan kata iklan ayaq2 sodap tu, tengok ayaq kosong saja pun sodap di bulan puasa nih..

ILA HonEyBuNNy said...

aloo..jebat jangan kata jebat dah tua..hehehhe

nak jugak fridge mgnt tu jebat...cantik la warna biru..ehheh

Adila Sahaja said...

saya pun suka kumpul fridge magnet tu...seakrang ni baru separuh peti..hehe.Nak jugak sharol..nak jugak!!!

NzA said...

knapa smpai trkehel kaki tu jebat?????

wah, FM yg menarik kalbuku.......

jeBateja said...

DINAS - betui laaa....ayaq kosong pun jadi oooo...ahakz....

jeBateja said...

HONEY - uikkk...ai REMAJA lagi maaaa....nak FM...sorry...not for sale...ahakz

jeBateja said...

ADILA - alamak...separuh PETI....nak kena lawan ni.....ahakz

jeBateja said...

NZA - bukan terkehel...area lepas kemalangan dulu...sakit oooo

bunga said...

haha..aku nak satu laaa..hahaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

FM yg Bali ai x der lagik hope Kwn ai belikan sbb dh pesan ngeee....Owh air 7up tu ke???

chiLleD...!! said...

sekali tengok, kotaknya mcam ubat nyamuk pun ado..

dh bpe bnyk dh FM jebat?

besornya iklan..

kn dh bnyak bebel tu..

アヌム ちゃん said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

Liza Abu Bakar said...

papan iklan baru tampal ke..kejam betul

deeya said...

da abes ke mgnet tu ..? nak satu ! huhu ~

da dapat ubat urut tu , malam nie dah leh solat terawih lagik . chaiyok2 !!

Nurhidayah Shamsury said...

abg jebat wat la contest dpt hadiah frige magnet..

Papa Mifz said...

ekau lomah lutut ke apo...haha

wahida said...

dah tahap veteran kah? ahaks...

gadisBunga said...

dah kawen belum orang tu? ihihih~

Ann Huda (Ate) said...

Aikkk..brapa umuq ko Jebat? Baru 8 rakaat solat terawih lutut dah lemah dan ketaq. Mengalahkan Ate yang dah usia nenek2 70 tahun ni...kihkihkih.

zati embong said...

nmpaknya org2 kilang jebat kan,souvenir yg plg diorg suka beli FM.hahaha

schaze zainn said...

eh krim tu panas lorh. kalo aku sakit kaki mesti taruk natam tu..ekeke

weh pandai r kawan ko beli fridge magnet tu. bak satu bleh? ahaha

alinac lover said...

menggugat jiwa!

jeBateja said...

BUNGA - tak leh...tak leh...itu den punya...ahakz

jeBateja said...

LADY AYU - wow....dia pun bakal ada...jeles gitu....ahakz

jeBateja said...

CHILIED - alaaa..kita baru nak mula aaa....tak banyak pun lagik FM nya....ahakz

jeBateja said...

PUAN JEPUN - ahakz...iyer...iyer...selamat berpuasa jugak...

jeBateja said...

KAK LIZA - rasanya baru lagik tu....ahakz.....tergugat oooo

jeBateja said...

DEEYA - sudah ok...musti buleh pergi terawih maaaa

jeBateja said...

HIDAYAH - tak maw lah....nanti kureng kita nya FM....ahakz

jeBateja said...

PAPA - uikkk..bermakno sungguh kata2 itu....pangkal kaki den yg sakit....ahakz

jeBateja said...

WAHIDA - den remaja aaa....ishhhh...

jeBateja said...

GB - belum....nak kenal ke...??

jeBateja said...

ANN HUDA - den dulu patah kaki le....ada implikasinya....ahakz

jeBateja said...

ZATI - den yg pow depa benda alah tu....ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - tak leh....tak leh...itu den punyo....ahakz

jeBateja said...

ALINAC - mmg mengugat jiwa oooo....ahakz

Scya Lollita said...

hehh , cubaan -.-

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin