Kawan - Kawan jeBateja

Monday, December 12, 2011

Jangan Ini Macam Lah...

Lama tak update blog ni...
Ahakz...
Gambar atas jebat snap kat Stesen Minyak SHELL di Bandar Baru Bangi...
Ada plak orang tertinggal penutup minyak di PAM...
Pehhh...
Sure minyak kat keta dia akan kuar GAS dengan banyak nya...
Lebih malang kalau dia lalu kat PUNCA api...
Maka...
BOOOMMMMMMMMMMM...

Kalau keta Myvi Jebat...
Dah siap tempat letak Penutupnya...
Senang gitu...
Kalau lupa...
Ngak boleh ditutup PINTU tu...
Ahakz...

13 comments:

CintaZulaikha said...

gilalah...hahhaha..danger2..

schaze zainn said...

mebi org tu nyanyok kot.. HAHA

Teenager Housemaid said...

memang lama sgt jebat xupdet belog hehe..

fuhh..bahaya tuu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh mesti keta dia jenis lawa sebab kebanyakan skrng keta mmg lekat kat situ terus khen

nidus2 said...

Rindu betul kat Jebat....hingga tak terkata...hee3.

Dinas Aldi said...

Cek suka pegang saja penutup tu. Haritu cek letak macam hang tu, dia terjatuh bawah keta, jenoh merangkak cek nak ambik, kahkahkah! Nasib baik la tak jauh sangat dia jatuh kat bawah keta tu, haisy..

diana said...

cuainya...

Ati Masrif said...

baguslah idea jebat tu :)

KatekateKite said...

Hello jebat!

Kite datang nihhh.....

Hahahaa.... Lama giler tinggalkan dunia blog! =D

Weyh, kite pon pakai myvi, memang tak lupe letak penutup minyak kat tempat die.

Abang ipar kite pakai kancil, pernah tercicir penutup minyak tu, fuhhh sebbek tak jadi pape!
----------------------------------


Kite tau, ko terror bab memasak nih, ni nak share kat kawan kawan yang lain, Jom Cuba Resepi Agar Agar Milo Yang Simple! =D
Hehehee.......

gadisBunga said...

erk. nasib baik saya punya penutup tu ada tali...kalau tak mungkin akan tertinggal jugak kot. huhuhu~

zati embong said...

jebat,bukan semua kete ke ada tmpat nk sngkut pentup 2?

Woofer Storm said...

bagus beli kereta myvi mcm ni bro..hehee

Adzrien Shoppe said...

ada sejarah abg honda kau tu lupa.. syhhhh... kaizen..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin