Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, December 31, 2011

Kalau Libas Kepala Orang...

Ini jalan ke Nilai Impian...
Jalan ni boleh tembus ke Nilai 3 dengan tenang nya...
Just nak kongsi dengan rakan2...
Lori ni...
Pintu kontena nya tidak di tutup...
Kalau pemandunya ikat pintu tu di dinding kontena tak pe lah...
Kalau tidak...
Buatnya Mat Motor lalu sebelah...
Di libas oleh pintu kontena tu...
Pehhh....
Picah Kepala ooooo....
Apa salah tutup betul2 erk...
Akai tara kaa....???

15 comments:

Muhammad Syahmi said...

Bila da berlaku baru masing2 buka mata...

Dinas Aldi said...

Dia tak sedaq kot..takkan sengaja buat gitu, haisy..

zati embong said...

jebat x hon bgthu dia x tutup pntu?

ILA HonEyBuNNy said...

ala jebat..

apa susah...

pakai tudung warna warni la dekat kepala...wkakkaka

Papa Mifz said...

kalo sedar tp dibiarkan jugak melampau la kan...hmm..

storyfromme said...

bahayanya..tapi maybe die tak sedar tu.kalau die sedar memang dasar tak ada hati dan perasaan la tu.

Teenager Housemaid said...

huhuhu...
nape jebat tak hantar bom je kat die..:p

happy new year jebat

akuzle ayu said...

itu kapla suda pecah kana hantam...mcm mana mau kasi pikir lagi? hohohoohoh...

NzA said...

kenapa la sipemandu lori tu cuai sgt...bahaya tu.

mysara said...

bhya kot

Faza said...

jbateja!!! lama x sggh blog hang! :D

アヌムちゃん said...

eii x suka klau drive ada lori besar2 cmnh..takut..pntu x tutup lg tkott.isk2

CintaZulaikha said...

mak aihhh, bahaya kot tgk2 dari belakng..ishh

aleen aiden said...

ye,tajuk sangat bertepatan.kalau dah libas kepala orang boleh bawak maut juga.

siti murni said...

pernah terserempak situasi macam ni..serius tak berani ikut kontena tu dengan jarak dekat...sekali lekang pintu tu..naya chek!

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin