Kawan - Kawan jeBateja

Friday, December 2, 2011

Lauk Pengantin Saya...


MAAF sangat2 kepada yang sudi menjengah ke sini...
Kepada yang FOLLOW tapi TAK terfollow balik...
Kepada yang KOMEN tapi TAK terbalas kunjungan...
Budak jahat ni...
Bukan sengaja...
Den bz sket dengan majlis kahwin adik ipar den...
Letih giler ooo...
Sampai rasa nak pengsan...
Sempat jugak Pegantin dan Wife suruh buat lauk pengantin...
Ikan KERAPU 3 RASA...
Lastnya jadi macam kat atas...
Den ni....
Masak boleh...
DEKO2...sorry laaa....
Tenggelam ikan tu dek bahan2 sampingan....
Nasib ko le pengantin....
Ahakz...


Atas meja pengantin...
Ini sayur campurke...Kerapu 3 rasa....ahakz...

Puding mable OREO yang menjadi rebutan...
Orang buat untuk pengantin...
Tapi dah hilang separuh...
Adehhhh....

Ini puding mable OREO jugak...
Saja test acuan baru...
Ingatkan susah nak kuarkan dari loyang...
Senang jugak...
Bentuk ni bertahan 3 minit jerk...
Selepas pada ni...
Selamat dalam perut manusia2 rakus....
Ahakz...

19 comments:

ezzu said...

sedapnye nmpk puding tu...hehehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai nak pudding jer
wow malatop giler tgk ngeee

Citarasa Rinduan said...

rindunya dengan jebatttttt

lepas tu dia tayangkan pulak hasil tangannya..
adehhhhhhh..
meleleq

(kalau majlis kawin adik beradik, walau ipar duai... memang kita pun adalah orang yang sangat terbz.....)

perlahan2 singgah ke blog kawan2 ya dik

Dinas Aldi said...

Hang sibuk naa, patutla sengap ja. Mabeles sungguh rupa puding mable oreo yg ke2 tu.

Ainie Maydie said...

erm sedapnye puding tu.n bentuk puding yg lagi 1 tu unik

akuzle ayu said...

ooooooo...pttler...bz wat puding rupernyer....ehehhehe

NzA said...

suspen, ingat ke jebat kahwin lagi...wkaka..

cantik apa deko tu...airtngan org kreatif.

mysara said...

tgk makanan ni mmg wt lapar..hehe

NISA KHAIRI said...

mengkagumkan,hang memang pandai memasak,bertuah bini hang,cek rasa hang elok buka kelas memasak,bley wt side income,catering pun bley,tabik spring la utk ang

NISA KHAIRI said...

mengkagumkan,hang memang pandai memasak,bertuah bini hang,cek rasa hang elok buka kelas memasak,bley wt side income,catering pun bley,tabik spring la utk ang

Amirah Adnan said...

ambo terliur ko puding tu jah

Teenager Housemaid said...

aduih..sedapnye puding itu...haihh..hehehe

CintaZulaikha said...

aduhaiiiii..tergoda tekak nih..

chiLleD...!! said...

alahai..sedapnyer...nk resepi..hehe

Zatul Fakharuldin said...

masyaallahhh, sedapnye nampakkkk !

maya amir said...

perghhhh kagum den... serious:)) ni kalau tgk puding marble oreo yg tinggi tu, syg nak potong:)

schaze zainn said...

hye dah lama tak BW
:)

wahwah, makin hebat ko masak2 sekarang ye..haha

p/s: puding orea mcm best.. aku resipi bleh dop?
kalo ko tak nak reveal kat sini, ko reveal kat email bleh? HAHA

aleen aiden said...

adedeh..mabelesnye tengok gamba...tapi tengok masa taim lapar nih memang boleh buat jadi pilu.heh~

Adzrien Shoppe said...

ha..ha.. kan dah glamer puding marble oreo tu..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin