Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, January 12, 2012

Beyond Lah Kunun...


Nyampah den dengan Astro Beyond ni...
Kato Astro Beyond ni kalau hujan tak kan ternganggu siarannya...
Sembang betul...
Semalam baru hujan sket...
Dah tersekat2 macam CD cetak rompak...
Apa daaa....
Ingat free ke orang tenguk tv tu...
Errr...
UNIFI best tak siaran TV nya..??

7 comments:

Muhammad Syahmi said...

Tu beyond cetak rompak kot... hehehe

dapatkan beyond dari pengedar astro yang sah... ^_^

jeBateja said...

Uikkk..sah oooo....siap call Astro bila daftar masuk dulu

Ati Masrif said...

yeke..

kita pun pakai beyond
mcm ok jek :)

diana said...

kat tempat akak pun sama la..
hujan sikit dah tak de siaran..dulu masa pakai astro biasa tu tak de pulak sampai jadi gini..
start pakai beyond jadi gini..
dah setahun lebih tukar ke beyond memang tak puas hati.

Muhammad syahmi<
tak sah ke
kalau yang datang pasang tu bawak van astro,ada kad astro dan pakai baju astro...nak aktifkan siaran pun kena call astro lepas dia pasang antena tu..lagi tak sah ka???

alinac lover said...

hoho..tipah tertipu la ye

CintaZulaikha said...

kahkahkah, tader beza pon beyond ngn yg biasa tuh..saya pon pakai beyond, bukn ajer sekat..sangkut tros takleh tgk pon pnh jadik..kehkeh

Muhammad Syahmi said...

diana,
mana la tau klu2 tipu... zaman sekarang yang serba canggih, mudah je orang nak tipu...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin