Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, January 11, 2012

Tesco Nilai Tipu...UPDATE 1...PAPARAN KEMBALI

Sorry geng...
Sibuk bangat sekarang ni...
Ni den nak update pasal den kena tipu ni...
Orang tesco dah hantau email kat den...
Dia nak gambar KOSMO tu...
den tak de scan yang besau utk scan surat khabar KOSMO...
So den tangkap gambar jerk...
Harap ada feedback yang positif nanti...
Berikut adalah gambar2 KOSMO tu...




Sekian...
Assalammualaikum

12 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

part mana yg tipu....???
rega x sama ngan iklan ker???

jeBateja said...

yang tang beli satu....percuma satu...ahakz

Dinas Aldi said...

Haa, dah dapat pun respon dari dema. Bagus, bior dema tau. Kekadang dema tak sedar ada kesilapan, kena la kita tolong bagitau kan.

Mohamadazhan.com said...

bagus tu..tuntut hak pengguna =)

zati embong said...

bgus2,cpat gak dia respon.hihi

kakcik said...

Bagus - ada respon. Harap2 dapat balik duit Jebat. :)

NzA said...

baguslh depa bagi respon secepat itu....

a.samad jaafar said...

tak pernah beli kat tesco.. tindakan saudara tu cukup baik.. itu hak kita sebagai pengguna kan..

Papa Mifz said...

sebagai pengguna kito just nak hak kito jer kan...;)

Faza said...

biase x tgk paper pon ..

yg saya tau, sampai tesco terus serbu haha

Teenager Housemaid said...

huhuhu..
pening gak eh nak beli2 brg2 dapur ni..
lg pening kalau kene tipu..haih..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lain kalai akak kena buat mcm ne gak..bawak keratan iklan..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin