Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, January 17, 2012

D.I.Y...

D.I.Y...
Maksudnya Do It Yourself kan...?
Ke jebat salah...?
Kalau betul...
Nak citer kalau kilang jebat beli machine baru...
Kami akan bentuk satu TEAM...
TEAM ni akan terdiri daripada wakil2 setiap DEPARTMENT...
Masing2 ada keja sendiri...
Masing2 kena buat keja sendiri...
Macam gambo atas...
Kawasan kosong tu untuk letak machine baru...
So PIC yg terlibat kena membersihkannya...
Dan mengecat lantai...


Serius...
Nampak senang...
Bila jebat cuba buat...
Sekejap jer berpeluh...
Pehhhh...
Meletihkan...
Now tempat yg kosong ni dah ada machine...
Jebat tak leh paparkan machine2 tu sebab ia melibatkan RAHSIA...
uhukz...

2 comments:

siti murni said...

Tiap2 kali masuk machine baru kena buat macam tu yer....uish..

Dinas Aldi said...

Sapa kata keja cat mengecat ni senang, letih woh.

Rahsia kena simpan, nanti hang kena saman or buang keja plak, Jebat. Diam2.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin