Kawan - Kawan jeBateja

Friday, August 7, 2009

Cerita H1N1 - 2


Masa tgh tido siang td ( al maklum keja malam ) adik aku yg belajar kat kolej kejururawatan kat Nilai telefon wife aku ( dia call aku tapi aku tak angkat kes tido tak sedar ). Dia pesan kat wife mintak tolong ambil dia kat Kolej sebab kolej dia tutup gejala H1N1...ahakz...Nak balik kampung kata nyer.


Lepas mandi n bersalin baju kat rumah aku, aku n wife hantau ke Komuter Nilai...dia akan ke Seremban seterusnyer naik bas ke Bahau. Di Bahau ayah aku akan ambil. Melepak lah dia kat rumah....kat kolej tu tak de lagik kes H1N1..semua suspect je...adehhh..powers betul H1N1 ni..semua ngelabah kerna dia....termasuk aku gak..ahakz...

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin