Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, August 4, 2009

Kerja Kosong...Ada Beran....?


Ada kerja kosong kat tempat aku...sebagai operator Machine...bukan operator telepon taw. Sebagai QC pun ada..QC tu makna nyer Quality Control. Kalau operator tu SRP pun buleh janji leh baca n mengira. QC plak paling kureng SPM or SPMV.or SPRM..errkk...

Kilang ni buat part utk kereta nasional dan kebanyakkannyer...part dalam enjin. Ada jugak part brake sistem....( gambar : itu ialah con rod...taw apa itu con rod? tak taw?...cari le sendiri...ahakz..)


Ini ada lah satu machine from Jerman...machine ni buat conrod td. Kalau jadi operator machine...machine2 mcm ni le korang jaga...


Ini machine dari Korea...line baru utk satu part MPV yang dirahsiakan nama n modelnyer. Line ni lom operasi lagik...kalau korang nak jaga...leh lah mintak jadi operator machine.

Kalau nak taw pasal gaji atau elaun...sila pm aku...di yahoo mesengger...id = jebateja or email jebateja@yahoo.com.my

Kilang ni tersenarai kat papan utama BSKL...so tarak main2 punyer...ahakz.

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin