Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, May 10, 2009

Jom Makan.....

Makan untuk hidup..or..hidup untuk makan...korang pilih yang mana satu? Emm...lantak le korang nak pilih yang mana. Ni saja nak tunjukkan gambau2 orang yang makan free...kenapa free..musti lah pasal orang belanja. Sape belanja?...Ahakz..yang penting bukan aku belanja...bukan tak pernah belanja depa ni..tapi masa ni bukan le aku belanja. Kalau aku belanja sure le aku tak leh tangkap pic depa ne...


Hah..ini le tokeh yang belanja tu..nama dia Zairizal kita orang panggil PADAT je..tah mana tah dia dapat nama tu...tenguk orangnyer..tak le sePADAT mana pun...tapi kira okay lah dia nak belanja....ahakz..


Apa pandang2 boboi?...Hah yang jeling2 tu nama nyer BOBOI. Nama sebenar dia Ahmad Firdaus...kenapa panggil BOBOI..ahakz..aku le yang bagi gelaran tu..sebab apa?..Tenguk le muka dia..kembung n comel..tu pasal aku panggil BOBOI.

Kanan sekali tu..MUHIM atau nama sebenarnya...Muhd Imran. Cuba cari..macam ne dia dapat nama tu. Itu hasil kreatiftivity supervisor aku....uhukz
Hah ini nama nyer..Imran..panggil IM je..manja lah kunun. Dia ni Leader QA...orang yang slow tapi kalau marah....DIAM je dia....ahakz.



Ini menu yang ada kat gerai tepi jalan...kami ni pekerja kilang je..so..sini je lah yg kami layak. Gerai bawah pokok. Ada hawa dingin dari ladang getah berhampiran. tapikan..ada gak pengarah2 jabatan kerajaan makan kat sini. Ahakz..gerai ni tak kira darjat erk..janji sedap, bersih...belasah je lah. Lupa lak..gerai ni kat Bandar Baru Bangi, Selangor. Depan kilang SONY TV...ada masa..singgah le..Laksa n Mee Rebus..sedap tuuuuu...


2 comments:

kode said...

tetibe mee rebus tu harga die mahal..utk org2 kaya

jebateja said...

ehhh..iyer lah...baru perasan sebab kita tak suka mee rebus....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin