Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, May 21, 2009

Jom Makan....

Baru ni makan tengahari, aku makan dengan customer dari Perodua. Zaki nama nyer. Dia mmg tetiap minggu dtg ke kilang cos joint inspection. Aku pow Bos rm30 untuk belanja customer. Si Zaki ni suka makan kat warung2 je..so rm30 tu cukup le. Aku pilih NASI BERLAUK DAGING..harga rm2.80.

Ini Zaki. Dia makan NASI BERLAUK AYAM. Harga rm3.00...emm..cukup ke Zaki? Tenguk badan..err..macam tak cukup je..hik..hik

BOBOI pun ikut gak. Pandangan sisi Boboi dan warung tempat kita orang bersantap. Murah..Sedap..Segar...n Bersih...

KANAN..Shamsuddin or Sudin..Masing2 makan maggi sup dan mee hoon sup. Kat warung ni...menu ni lah paling popular. Sedap ooo..sampai menjilat meja....ahakz..

Muka dah kenyang...macam dah tak leh bernafas...pas tu gi order air kelapa plak tu...oitt..korang jangan order banyak2 aku pow bos rm30 je ni...

Sudin n Zaki sedang bincang pasal Drift keta. Terlibat dalam dunia permotoran..mmg tak dapat larik dari membincangkan hal2 yang berkaitan kereta...tak kira lah HALAL or HARAM...emm...lumba kereta HARAM contoh nyer...tapi kita org tak joint..cuma bincangkan je...kita org joint yg HALAL2 je....AHakz..Adios

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin