Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, September 16, 2009

Budak Penghantar Cepat...


Aku keja malam minggu ni...balik keja 7am n tido tapi kena bangun awal gamaknyer sebab tolong wife hantau kek yang customer tempah. Tah berapa kali aku lalu TOL ni...muak plak palang besi tol tu nak turun naik untuk aku...err..aku bayau wehhhh....wife aku pakar kek gula hangus ( puji bini ke ni...)...sape nak tempah leh ke BLOG dia DI GULAHANGUS.BLOGSPOT.

Kat blog tu sape nak cuba resepi puding yang aku buat....boleh le cuba try test...dengan bantuan video lagik....nak tempah kek gula hangus lagik le bagus.....ahakz...( puji bini lagik ke ni....)...

2 comments:

Sha said...

salam:)
sapa lagi kalau tak suami yg memuji isterinya. tu yg akk suka. jgn puji org lain sudah.

akk rasa kau bakal dapat tokoh suami/bapa mithali thn 2010. amin...

jeBateja said...

Wakakakakaka...puji ada makna tu kak....ahakz....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin