Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, September 2, 2009

Resepi Puding Roti Marble


Ini adalah salah satu Puding yang aku buat hari ni. Sempat plak di videokan. Resepi ni aku ambil dari blog AZURA. Cuma resepi ni aku adjust sket supaya senang sket aku nak buat KERASTANGAN. Bahan2 nyer senang n tak payah guna tepung sebab dah guna roti, bahan2 yang lain ialah serbuk agar2, telur, gula, serbuk koko or milo, mentega dan lain2. So untuk yang berminat boleh lah cuba try test dengan bantuan video di bawah....Selamat mencuba

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin