Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, September 30, 2009

Cerita Jepang...

Cerita jepang yang bertajuk SHE CYBOQ ni aku tahu melalui rakan blog dari Indonesia. puas aku mencarinyer akhirnyer berjaya jugak aku mendonlodnyer dan yang penting ia FREE. Terima kasih kepada YELLOW atas xplorenyer berkenaan filem ini.

Ceritanyer berkisar perihal Cyboq wanita yang datang dari masa akan datang untuk melindungi seorang lelaki. Akhirnya mereka jatuh cinta. Memang menarik n targis cerita ni. Korang juga dapat meyaksikan bagaimana orang jepun buat gempa bumi...realistik sungguh.

Perlakon wanitanyer yang menjadi Cyboq tu...pehhhh...lawa n lawa sangat...sesuai dengan wajah lembutnyer...leh jatuh cinta lorrrr.....layan....


2 comments:

Elsa said...

wah, menggembirakan sekali. saya senang kalo ada yang suka dengan film itu. berarti bukan cuman saya yang suka. iya kan?

jeBateja said...

Iya benar ELSA...kalau di sini filem ni boleh lah dikatakan " BEST GILER " atau di sana mungkin panggilnya..." BEST BANGAT "....best giler itu bahsa tidak RASMI...jgn di ikuti yaa...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin