Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, June 30, 2010

Jamuan Perpisahan...

Satu jamuan perpisahan telah diadakan di lab malam tadi sempena pemergian Syafiq kerna melanjutkan pelajaran di UNIKL. Majlis makan2 ini juga ditaja oleh operator2 baru yang mesti belanja orang2 lama ( disini istilah digunakan - open table ). Pekerja baru mesti open table sebagai tanda otai2 menghalalkan ilmu2 Qc atau Qa digunakan oleh mereka. Macam mintak redha dari guru semasa nak ambil exam le. Antara gambar2 yang sempat dirakam sebelum budak yang ambil gambar ni hanyut dalam lautan Satay Kajang......

Tuan Amir...macam tuan rumah...sibuk melayan tetamu datang beraya....

Syafiq dan Azih...sponsor parti yang makan terbanyak...

Sungguh laju depa ni makan...yg dok ambil gambar dok tahan air liur...tinggal aku sket wehhhh...

Aizat malu2 makan di belakang nun...adehhh..silau plak kepala Jamal ni...

Jemputan khas yang tak tahu nak berhenti makan...orang nak kemas dia still makan lagik...

Antara Mereka - Mereka yang Sponsor Untuk Parti....

Budak yang nak berhenti...Syafiq ( tunaikan nazar sebab nak berhenti )

Aizat...mungkin jugak akan berhenti untuk sambung belajar ( pekerja baru wajib open table selepas 3 bulan kerja...kira aizat masuk saham di majlis perpisahan ni )

Azih...seorang pekerja baru yang kuarkan sponsor untuk alasan seperti Aizat diatas...

Jamal...juga seperti Aizat dan Azih, kuarkan sponsor untuk cukupkan syarat sebagai ahli Shift A...

Terima Kasih kepada mereka2 yang belanja....kepada Syafiq..terima kasih diatas khidmat anda selama anda berada di Shift A...semoga berjaya dalam pelajaran.
( ko dah tahu kerja kilang ni susahkan...jgn ngada2 ko mintak kerja kilang lagik plak pas ni..kecuali ko jadi manager ke...general manager ke...bg bonus lebih kat aku taw )

4 comments:

~♥ iella ♥~ said...

sedapnya satay...banyak plak tuee.... perpisahan tak bermakna terputus terus....

jeBateja said...

Sesekali memang sedap...tapi kalau selalu...muntah arrrr.....

tidak akan terputus terus....tapi akan terus n terusssss.....ingat kat anak buah yg comel tu...

HonEyBuNNy said...

wahhh...sedapnya satay....nak jugak..ehheh..kekeygn semua npknya..haha

jeBateja said...

sesekali mmg sedap yea honey....kalau selalu pengsan...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin