Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, June 17, 2010

Masalah...

Hp den yang selama ni menyumbang gambar dalam BLOG ni...menghadapi masalah...kerosakkan disebabkan kecuaian sendiri so...diam kan diri je...nak beli baru...tunggu BONUS lah....BONUS pun macam malas kuar je....tak de kot....adehhhh.....pakai PUBLIC PHONE je laaa ( gambar curi dari internet...warna dan model sama dengan den nyer...SONY C510 )

8 comments:

ALYN_C3N1 said...

alahai...cian nyer..sbar yer...

~♥ iella ♥~ said...

alaa...public phone mna leh tngkp gambar nak disumbangkan kt blog??cmna nk wat tue..??tak da bonus,maybe ada yang lain....

HonEyBuNNy said...

ngeh3....nti beli baru jaga elok2 tau...letkkn tudg kt hp tu..baru la xmsk habuk n xrosk..ngeh3

jeBateja said...

ALYN...TENGAH sabar lah ni....sekejap lagik...TEPI plak....ahakz

jeBateja said...

IELLA..hik...hik...nampak gaya kena tempah publis phone sendiri le...ahakz....yg leh ambil gambo...pehhh...buat duit tu....dgr khabar bonus akan kuar dalam sedikit masa lagik...yahoooooo

jeBateja said...

HONEY...lotak lah tudung cantik mana pun...kalau dah terhempas ke pagar...alamatnya....berkecai skrin...adehhhhh

~♥ iella ♥~ said...

jebateja : bila agak2nya bonus nak kluar..??hehe

jeBateja said...

Kui...Kui...dah kuar dah...nak abiskan plak. ni....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin