Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, June 30, 2010

Suka Tak...?

Suka or tidak...ini lah hakikat...bahwa yang diatas ni ialah caramel jagung. Anak buah yang akan berhenti kerja kerna meyambung pelajaran rekwes pada aku supaya membuatkan untuknya caramel jagung...so...aku buat kan le...senang je buat...nak makan lagik senang kot...tapi makanan ni agak manis...

Ini contoh caramel yang di potong...wife suruh letak bunga...adehhh...sebagai seorang berjiwa heavy metal...mana leh bunga2 ni...( lagu romantis - spring satu.....)

Ini hasilnya setelah di serbu oleh anak buah...tak di tinggalkan kat bapak buah dia ni...kijam sungguh...ahakz....tak pe arrr...asalkan habis sudah...tak habis kalu...tak maw buat apa2 dah...lantak lah korang...ahakz

6 comments:

madihahzubir said...

kalau dapat free ni sodap jugakk..!haha.

jeBateja said...

Hah...nak free...den ajau resepi ni free leh arrr...kalau nak free jugak tolong cuci keto den selama 7 hari berturut2...leh den bg free...ahakz

asilahmuhajer said...

best2. nak request gak boleh?? takkan anak buah je yang boleh request kot?? ini tidak adil!!!

jeBateja said...

Err....terhad kepada mereka yang nak berhenti kerja dan berbapak buah kan jebateja the great sahaja...( lupa nak letak syarat2 mcm tu plak...hik..hik..)

HonEyBuNNy said...

apekkk...mai la cikit...penat tau dk p juai tudg...dapat mkn kek sedap la jugak..hahha

jeBateja said...

amoi aaaa....wa sama lu mana ada kira...mai...mai...wa maw belanja sama lu...tapi now sula habis arr..lain tahun boleh laaaa

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin