Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, February 23, 2012

Boleh Tolong Rasa Tak...?

Malam tadi dalam waktu kerja...
Ada budak ni jumpa den...
Dia minta tolong...
Tolong rasa Puding Jagung yang dia buat...
Terkejut den...
Dia sambung lagik bicara...
Katanya Resepi Puding Jagung dia follow resepi den di YOUTUBE...
Ahakz...
Dia kata Puding nya ada rasa PELIK...
Adehhh...

Ini lah budaknya...
Nama dia SOLAT...
Kalau AZAN or jadi IMAM...
Sedap sorenya...
Puding Jagung dia tu memang berasa pelik...
Rasa tepung kastard...
Sebab dia guna api beso...
So...
Puding belum masak...
Dasar periuk dah berkerak...
Tu yang tepung belah atas lom sempat masak...
Tak pe lah SOLAT...
Pertama kali kan...

Pasal SOLAT ni pernah papar dalam BLOG ni...
Sebab dia pakai HP PINK...
Ahakz...
Solat yg berbaju HITAM...



Ini video Resepi Puding Jagung tu...
Setakat semalam sudah di view sebanyak...
121,585 Views...

22 comments:

Muhammad Syahmi said...

Kalau saya masak, mesti legam pudingnya...

kakcik said...

Rasa pelik tu sebab belum betul2 masak ya? :)

Boleh cuba lagi.

♥ cik_farah ♥ said...

oh sedapnya puding jagung.. lame x makan.. T.T

gadisBunga said...

bat.

nak rasa bat.

*bat - jebat.

kehkeh!

Liza @ Adzriel AB said...

dpt byk pahala buat youtube tu...

HeNRieTTa JoSe said...

huhuhu.....bila lew nak wt puding nieh...xbrani lg nak cuba...ekekeke...

aniswany said...

pena masak puding.tapi xda sapa berani makan.hukhuk sedeyy ;'(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lama x bikin puding jagung...curlastt ramai dah view tue

Fida Husain said...

ehh ehh. saya pernah tangok video ni pak jebat!

siti murni said...

cakap kat kawan ekau tu..jangan give-up..lepas ni cuba try test buat puding jagung tu lagi...sampai berjaya..!chaiyook

Dinas Aldi said...

Nasib baik boleh cari sifu puding kat tempat keja, boleh tanya & tolong rasa sekali :)

zati embong said...

waaaa dah jd sifu skrg..hihi

jeBateja said...

SYAMI - alaaa...jgn le merendah diri....

KAKCIK - yup kakcik...masih belum betul2 masak.

FARAH - hah...jgn lupa buat nanti...ahakz

GADIS BUNGA - err..bukan den punya aaa....kalau den punya...tara hal..

KAK LIZA - alamak...tak terfikir plak pasal pahala....andai dapat..ALHAMDULILLAH

RIETTA - hang saja jer..merendah diri...

jeBateja said...

ANISWANY - iyer ke...apsal plak....tak kan lah mcm tu sekali

jeBateja said...

LADY AYU - apo laei....buat aaa

jeBateja said...

FIDA - HA....tgk kat mana...??

jeBateja said...

SITI MURNI - dah den kobarkan.....supaya try lagik...ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS - alaaa..kak dinas lagik terer

jeBateja said...

ZATI - mano ada....tahap budak2 tgh belaja jer ni

Woofer Storm said...

mantaplah bro.hehee

#bila nak ajak p uma ni..bro tinggal mana??

akuzle ayu said...

hebat, mak..hebat... sy masih mengagumi anda...sampai terlopong neh...ahhahahah

NzA said...

baguslah org2 lelaki pejabat jebat nie..rajin masak..xpelh, prcubaan prtama dia tu...lain kali boleh cuba lagi...

Wow, dh 120K+.....ramainya peminat..kalah artis.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin