Kawan - Kawan jeBateja

Monday, February 13, 2012

Saya Pun Cikgu...

Setahu Jebat, setahu den lah erk...
Mereka-mereka ini PENDIDIK aka Cikgu or Ustaz...
KAK DINAS
CIKGU ZAKIAH
dan USTAZ SYAMI
Now...
Depa kena accept le...
Jebat pun dah jadi cikgu...
Tenguk gambo atas tu...
Jebat buat KUIZ...
Suruh ANAK BUAH cari berapa HEIGHT pada A dan B...

Lastnya...
Ramai juga anak buah yang perlukan bimbingan lagik...
Ahakz...

Sabtu lepas juga Jebat jadi CIKGU kepada pekerja2 Syarikat di Cawangan lain...
Lupa nak ambil gambar...
Anak2 murid jebat semuanya adalah ANAK BUAH kepada SUAMI KAK LIZA...
Ahakz...
Best rupanya jadi CIKGU ni...
Ahakz...

14 comments:

Muhammad Syahmi said...

Tak fahamlah apa yang cikgu ajar... ^_^

amalhaj said...

Assalamualaikum. Ahak..... leh ler teman ngelor ato mangge miker ngan CIKGU jeBateja..... tahniah...

gadisBunga said...

mcm nak kire structure beam je nih~

heheh. hi cikgu!

nidus2 said...

Betulah tu Ir. Jebat.....Oooooo cikgu Jebat.

HeNRieTTa JoSe said...

Go Sekgu Jebat....gogogo.....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lepas ni apply jadi cikgu la ngeee

My Little Diary said...

cikgu yg baik adalah cikgu yg takder unsur2 diskriminasi...hehehe

zati embong said...

aloh,2 org je dpt jawapan betul ni.ish2..meh biar jat jd cikgu.haha

Ati Masrif said...

wah..kalau pelajarnya dah
usia senior ..dah boleh jd taraf
tutor lah jebat ni :)

Liza Abu Bakar said...

eceh... nak menyebut juga hubby kak liza tu. ini senang kacang je, anak sulung kak liza pun boleh buat. saper yg tak dapat kira tu? meh sini kak liza ajar, mesti cepat pandai.. budak baru ke lama ni? adoi.. salah kira ni boleh eksiden kereta org tau!

Liza Abu Bakar said...

gelak anak kak liza tengok.. campur tolak je dia kata.. he..he..

Dinas Aldi said...

Fuhhh tererrr! Hang mai mengajaq kat sekolah akak la Jebat. Mesti bebudak sini suka kat hang :)

Teenager Housemaid said...

kehkehkeh...
betul ka ni jebat?
hahaha...
hang jadi cikgu cek la..:p

khairunnisa ♥ said...

cikgu, tak faham! =__=

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin