Kawan - Kawan jeBateja

Monday, February 6, 2012

Cik Kak...???

Kat Facebook ada org bagi den gambo ni...
Dalam banyak2 gambo yang di tampal tu...
Puding tu jerk kena megena dengan den...
Yang lain2 tu gambo bebudak group kat FB...
Yang jadi tanda tanya...
Apsal plak den di panggil CIK KAK...?
Ishhh...
Den ni lelaki SEJATI oooo...
Adehhh...
Itu sebab aaa...
Den kadang2 malas nak ngaku den buat Puding...
Den kata wife den yang buat...
Sebab sesetengah orang fikir...
Kalau LELAKI memasak ni...
LEMBUT sket...
Ahakz...
Actualy...Anak den dah 2 orang...
Ada apa2 makna tak tu...?
AHakz...AHakz...

Satu lagi BIRTHDAY den lambat laei...
Bulan MAC nanti...
Ahakz...
Main belasah je bebudak ni...
Sabo je lah....

12 comments:

NzA said...

gurau2 manja tu....rasanya nk bodek puding yg sedap tu.....

Muhammad Syahmi said...

typo kot... dia nak tulis 'abg', tp tertulis 'kak'...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

abeeeeee betui x cheq pangey ni ngeeee....ai bangga lelaki reti masak taw...seriyesss

アヌムちゃん said...

terpaksa la pggl cik kak jgk cmnh.hihi.mbe tu nk g jepun dkt mana tu nnt?

HeNRieTTa JoSe said...

Kiut jerks bdk bdk nieh.,alaaa chef kt hotel pown byk lelaki pew....

mysara said...

ok wt lelaki pndai masak..
cm comel je bunyinyer..haha

Teenager Housemaid said...

hahaha...
pandai hang buat puding kan jebat..:DDD
tak sangka cek.. :pp

Adzrien Shoppe said...

saya tulin bang... adoiiii... yg cik abang anak 5 ni pandai buat puding juga.. lembut ke?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pandai buat puding ker?? mmmmmmmmm saya pun tak reti *shy*

Dinas Aldi said...

Kesian hang, sapa yg pandai2 panggil hang cik kak tu? Kejam la aih.

Tu la, haritu hang cakap akak ni hensem, kehkeh!

Woofer Storm said...

teringin nak try masakan bro..hehe

#pandai masak bukn maksudnya lembut..pemikiran orang kureng tu kan bro?ehhe patutnya isteri sakit boleh kit masak khas tuk mereka..

jeBateja said...

NZA - Cikgu...mana taw sedap ni....ahakz....

Syami - TYPO..? menjela2 depa taip menda yg sama kat FB...ahakz

LADY AYU - abeeee...? waka...waka....buleh...buleh....kita tak taw masak semua benda...

PUAN JEPUN - hang pun nak panggil CIK KAK....yarkkkkk....pasal member pi japan tu tak taw lagik....dia masuk siang hari ni...

JOSE - iya lah...kebanyyakkan kat hotel...lelaki erk...ahakz

MYSARA - ahakz...tang comei..bunyinya jerk...org nya tak comei...ahakz

MAID - hang ni...den mana pandai sangat.....pandai sket2 jerk...sangat tu tak laaa...

KAK LIZA - uikk..dia gagah perkasa...ahakz...ahakz

BABY - alaaa...jgn le merendah diri....adehhhh

KAK DINAS - alaaa...kira pembalasan tuhan lah ni erk...ahakz

WOOFER - hah...hang ni mmg baguih lah.....terubat hati den...tapi...tak bermaksud den nak bg puding kat hang taw...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin