Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, February 29, 2012

Kak Oii, Saya Nak Cepat Lah...

Akak yang pegang kepala tu...
Dia tu tukang jaga DRAWING2 Part yang ORIGINAL di kilang Jebat...
So kalau jebat mintak COPYnya...
Dia akan COPY kan...
Masalahnya...
Selepas dia COPY tu...
Buleh plak dia singgah berborak...
Drawing yg dia dok COPY ada kat tangan dia yg lagi satu...
Sedangkan Jebat dok berdiri nunggu sambil memandang dia...
Aduhai...

Last sekali dengan sore LANTANG...
Jebat jerit...

KAK OIII...Saya Nak Cepat Lah...

3 kali jerit ooo...

Baru dia perasan yang dia belum pun COPY drawing tu kat Jebat...

Adehhh....

Kehadiran ku TIDAk di sedari....ahakz...

14 comments:

Muhammad Syahmi said...

Mungkin apa yang dia borakkan tu lebih penting kot... ^_^

CintaZulaikha said...

hahhahhhaha, pompuan kot..lallalla~~

NzA said...

dia singgah gosip2 kot..kejap je tu.......

Dinas Aldi said...

Mungkin kalau hang berdiri pegang puding, terus ja dia hantaq copy tu kat hang Jebat, hehehe..

siti murni said...

ooo..itu biasa la jebat..dah nama pun pempuan..ofis chek pun ada sorang...pot pet pot pet...keja lambat je nak gerak....hehe..betui kak dinas kata...ce hang berdiri depan dia sambil 'sua' puding...mesti dia sedaq hang ada kat situ...hehe

zati embong said...

punyalah lama tnggu.smpat capture pic lagi 2.hahaha

Amirah Adnan said...

hahaha.. pompuan..bese lahhhh

khairunnisa ♥ said...

dia suka borak tu :P ang ajak la dia borak sekali.. hihi..

Liza @ Adzriel AB said...

potong stim je dia kata,..

Papa Mifz said...

bergosip la tuh..haha

aniswany said...

hikhik...kesian....

Woofer Storm said...

lupa kot bro..biasalah ppuan bnyak benda nak kata.ehhee


slmt mlm^^

akuzle ayu said...

tahniah, jebat! anda telah menjadi halimunan...

Akma Omar said...

Uitt salam..apa kabar ko...bz berblog jelah keja ko kan..hehehe

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin