Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, February 9, 2012

Jebat Dan Budak Korea...

Budak Korea...?
Budak ke...?
Bangka dah ni...
Dalam gambar diatas...
Sebenarnya Budak Korea tu tgh citer sumtin dalam ENGLISH...
Sebab jebat ENGLISH nya tak sepandai TEENAGER HOUSEMAID...
Maka bulat lah mata si Jebat nak memahaminya...
Oh ye...
Ia berkaitan kerja2 khas yang perlu di rahsiakan...
Ini le sebab Jebat akan jarang mengupdate BLOG...
Maaf...

Ini LEADER kerja2 khas ni...
Pertama kali dia Lead kerja2 khas ni...
Kami yg dah biasa dgn kerja2 macam ni...
Berasa sangat seronok membuli dia...
Ahakz...Ahakz...
Tak caya...?
Sila BULI rakan sekerja anda...
Keseronokkannya tak tergambar...


Nasib baik ada kerja2 khas ni...
Kalau tak...
Boring...
Kerja ni pun orang lain punya...
Tapi GATAL nak nolong...
Ok lah...


Err...lawa tak STOKIN 50sen jebat...ahakz....

17 comments:

Muhammad Syahmi said...

ooo buli orang ye...
bgtau cikgu...

dwaty said...

seronok erk buli org.... jagn buli teruk2 sudah.... hehehe

CintaZulaikha said...

hakhakhak...pembuli rupernya...

HeNRieTTa JoSe said...

oooo kaki buli yea....xde kje erk? meh cni tolong rietta, berlambak kje kt opis nieh....

psss....kasut tuh baru beli larr jebat....klu xrepair, rietta yang bankrap nanti....huhuhu....laen larr klu buy 1 free 10....ekekeke....

Faza said...

weh stokin 50 sen kire lawa kot hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ingatkan budak korea jambu tetiba tgk alahai x per la hahaha dush
hamboiii kaki ataih meja mcm bos besaq

Dinas Aldi said...

Hobi hang membuli orang naa, hehe. Biaq betoi stokin hang harga 5 kupang, Jebat. Kat mana hang beli.

Dinas Aldi said...

Dik Jebat, akak dah jawab soalan hang pasal kamera tu kat email okeh.

jeBateja said...

USTAZ SYAMI - pehhhhh...BODEK ni...ahakz

jeBateja said...

DWATY - mana ada..kita buli cara sopan aaa...ahakz

ZULAIKHA - bukan lah...kita pencinta apa...ahakz

REITTA - lorr panggil rietta erk..ahakz...oo..kasut baru...den mana le faham omputih..

FAZA - lawa ooo...murah...leh beli 12 ratus pasang...ahakz

LADY AYU - bukan budak tu....BAPAK budak....ahakz

KAT DINAS - den boli kat GIANT...ahakz...

Tq untuk info yg di bagi...ahakz

Amirah Adnan said...

huyyo..pembuliiii ;p

Woofer Storm said...

stokin je,muka tak nampak pun bro..ehhehe misteri^^

#teenager housemaid mmg terer bi^^

Teenager Housemaid said...

alamak..tetibe den terharu pulok dah..
tapikan jebat..
den punya grammar berterabur la..teehee
amboi tayang stokin nampak..takpe takpe..nanti den pun nak tayang stokin.. letak kat blog! haa!

^oit achie, org tak terer bi la * teehee~

Papa Mifz said...

goyang kaki nmpk bro...hehe

jeBateja said...

AMIRAH - errr...jgn bgtaw org...ahakz

WOOFER - ada juga dlm blog ni gambo den...entry pasal apa tah...lupa...

jeBateja said...

HOUSE MAID - eleh...merendah diri ye.....ahakz....terer le dari kita...ahakz

jeBateja said...

PAPA - Bos mmg mcm...err...bukan bos...org yg berlagak bos...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin