Kawan - Kawan jeBateja

Monday, June 27, 2011

Tbs - Terminal Bersatu Selatan...

Hai bertemu kembali...
Semalam gi Kuala Lumpur...
Oleh kerna Berita kat radio kata ada larian KL 2011...
Banyak jalan tutup...
So den n family park keta kat TBS...
Terminal Bersatu Selatan...
Pas tu kita orang naik Star Lrt ke Bandaraya aka Sogo...
Tambang dewasa RM3.40 pergi balik...

Di kawasan TBS...
Ada stesen ERL...

Komuter KTM...
Nampak bumbung jerk...

Star LRT...

Di dalam TBS...
Kalah Airport LCCT...
Maknanya sape2 pernah pergi LCCT...
Lagi kelam kabut dari TBS ni...

Kawasan KETIBAAN...
Bas yang sampai dari selatan akan turunkan penumpang disini...
Orang lain tak leh masuk...
Macam Lapangan Terbang gitu...
Ahakz...
Jumpa lagik...
Nak den Jalan2 ke kawasan jajahan korang yerk.....ahakz

24 comments:

My Little Diary said...

wah jebat... ko dah shopping baju raya utk anak bini ke...?hehehe
sogo ada sales ke?

Adzriel @ Liza AB said...

TBS ni kat mana... erkkk ..

maya amir said...

best kan best kan..penah gi sini sekali..canggih..tiada lagik bau2 kaki mcm kat pudu..hhehe

alinac lover said...

sempoi..yong je x pernah p lg

NzA said...

p shopping baju raya ke?????

Dinas Aldi said...

menarikkkk. bukan sebarang orang boleh ke sini kan, ada pantang larang tuh, hihihihih :D

jeBateja said...

MLD - waka....waka...ha ah...ko bila lagik....ahakz

jeBateja said...

KAK LIZA - kat bdr tasik selatan......ahakz

jeBateja said...

MAYA AMIR - yup...rasa lebih selamat....banyak pengawal...

jeBateja said...

ALINAC - errr...hang ke selatan...singgah aaaa

jeBateja said...

NZA - mana ada...pi ngurat ....ahakz

jeBateja said...

DINAS - yg ni den tak paham....kenapa erk.....ahakz

gadisBunga said...

apo yg best kek sogo sekarang?

zati embong said...

ni rasa nk kagum pun.dgr2 la kan,terminal kuantan yg baru pn bt 2 tngkt utk bas.untuk yg nk naik mngkin kt atas,utk trun dr bas kat bawah.kagum2..

LeeAneem said...

MALAYSIA BARU malaysia meriah.....canggih bangeeettttt

アヌム ちゃん said...

aaaa ingat tbs mana la tadi..huhu.bndr tasik selatan rupanya..huhu

jeBateja said...

GB - sogo mahal lah.....ingat kan ofer yg best2....tak best pun

jeBateja said...

ZATI - hah..mcm tu le best.....nampak sket canggih nya....ahakz

jeBateja said...

LeeAneem - hang baru pulang dari Indon kah..??

jeBateja said...

Puan Jepun - ha ah....taw ke tempat ni...??

Adzriel @ Liza AB said...

ooo... kak liza panggil BTS

Nini Hartini said...

dengar2 je adik sebut2 pasal TBS ni. tapi x pernah jejak kaki ke sini lg setakat ni... cantik dan selesa betul.

Heart In A Cage
.

jeBateja said...

KAK LIZA - apa makna nya....ahakz

jeBateja said...

NINI - org ada keta...mana nak singgah sini.....kita ni...sebenarnya...nak drive ke KL...mmg gagal punya.....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin