Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, June 30, 2011

Sate Kalau Dah Free...

Sate kalau dah free...
Pandang sudut mana pun sedap...

Apa lagi kalau makan ramai2...
Sambil2 bergossip...
Ahakz...

Jamuan sate 2 hari lepas...
Di biaya sepenuhnya oleh seorang Hamba Allah yang tidak ingin di kenali...
Semoga Allah murahkan rezekinya...

Alamak senget plak gambar ni...
Ini plak jamuan sate malam tadi...
Untuk Qa Qc sahaja...
Ahakz...
Sodap makan ramai2 taw...

Yang ni niat nak bagi pengunjung blog den...
Sape2 sudi...
Ambil le...
Ahakz....

23 comments:

kakcik said...

Kakcik pakai susuk - tak boleh makan satay! Ahakz!

schaze zainn said...

wah ade makan2.
farewell party ke ni?


p/s: ko keje kilang mana?hikhik
ade kosong tak bahagian HR?lalala

chiLleD...!! said...

amboi..jebat pun bergosip jugak eh..hehe

asyik bg gmbar jer..ahakz

CintaZulaikha said...

sate oh sate~~

gadisBunga said...

kalau setakat nak bagi tgk gambo baik tak payah!

siti murni said...

sampai hati hang, jebat...mentang-mentang la kami semua tak bleh nak ambik satay tu...laju ja hang semawa nooo....hukhuk..

Aku Ibu Muda said...

cehhh...buat org telan air liur je...tak pe, sat gi cheq plak tempek penuhhhh gambar makanan...ahaha

ezzu said...

sedapnye makan satay..hehehehe...
tmbh2 lgi mkn dgn nasi impit plak..aduh bertambah2 selero eden....

NzA said...

kenapa la jln2 sini ada satey...hu.hu.hu....

zati embong said...

jat ada nasi kukus da.xkisah pun.haha

Nini Hartini said...

arghhh bestnyaaaa...siang tadi baru teringat kenangan makan sate kajang. dulu dok kajang. jadi selalu mkn sate. skrg da jarang sgt. ni yg ngidam2 ni. heheee

Heart In A Cage
.

jeBateja said...

KAKCIK - biar betui....patut le nampak remaja jerk...ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - hang kalau tgk entry den dibawah ni...taw le den keja mana....ahakz

jeBateja said...

CHILED - sesekali...bukan selalu..ehhh..meh le joint....

jeBateja said...

ZULAIKHA - hang maw kah....kasi angkat....kasi angkat....

jeBateja said...

GB - kalau hang nak taw...den mmg niat mcm tu...ahakz

jeBateja said...

SITI - alahai...sian kat hang lah....tapi apa kureng nya.....always dok xplore gambaq makanan......ahakz

jeBateja said...

IBU MUDA - tak baik berdendam taw....ahakz

jeBateja said...

EZZU - hang jgn...kang ada yg megidam kang...

jeBateja said...

NZA - sebab kat sini ada satay org jalan2....ahakz

jeBateja said...

ZATI - iyer lah ko...cuba tunjuk...nak tenguk aaa

jeBateja said...

NINI - meh le sini.....den belanja...

cik bahulu oren said...

sedap..teliur tngok..hhahaha

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin