Kawan - Kawan jeBateja

Friday, July 1, 2011

Shopping Raya Di Nilai 3...

Ini kawasan Nilai 3...
Kalau hari2 cuti...
Den akan ngelak masuk kawasan Nilai 3 ni...
Sesak beb...
Ini waktu org kerja...
Sunyi le sket...

Teman adik ipar & wife nak beli langsir...
&
Cadar...
Den tak kisah de...
Setakat Nilai 3...
Den jalan kaki boleh...

Tapi...
Bab meneman pompuan membeli belah ni...
5 minit jer leh tahan...
Pastu rasa nak pengsan...
Nak pilih tudung jerk makan masa 3 jam...

Nak pilih baju lagik lama...
Kalau boleh nak 48jam...
Pehhh...
Aku ngak tahan ooo...

Kalau kedai ada tampal ofer2...
Lagik lah risau den...
Cepat2 alihkan pandangan depa...
Ahakz...
Tak pasal2 lagi seminggu den kena berkhemah kat sini...
Ahakz...

Taw dek wife den...
Den buat entry mcm ni...
Seminggu lah den makan Maggi...
Ahakz...

29 comments:

wahida said...

klaka la ko ni jebat...

aku pun sama, kalau nak masuk nilai 3 ni aku amek cuti beb, pegi time org keje, kalau time sabtu ahad ko dtg sini, mmg sesak la...huhu...

maya amir said...

aha! kalau saya gi sini, konpem 2-3 hari check in hotel terus...kekekek

アヌム ちゃん said...

shopping sakan ni.heeee

Miza Ramli said...

hahahhahahahaha

takut bini vs sayang bini

schaze zainn said...

waaa shopping tak ajak!

tapi nilai 3 mahal jugak la weh..sobsob

better pi padang besar..agagaga

p/s: ko line leader eh? kat sini line leader byk jahat2..agaga selalu tak hantar cuti budak2 dia tapi cakap dah hantar.. =D ko kilang buat ape? tempat aku buat fiber optik..hikhik

Aku Ibu Muda said...

tak semua pompuan gitu tau

saya kalau gi nilai3, ala2 drive thru

pusingan pertama, intai2 je kedai mana nak serang (dari dlm keta)

pusingan kedua, hubby drop kan...tggu lam keta

tak lama...lam 10-15 minit dah settle :)

gadisBunga said...

aku paling takut kalau bawak adik2 pompuan aku dgn mak aku datang sini.

hampir berkhemah jugak la...heheh~

zati embong said...

ni jat rasa nk bg link ni.hahaha

bestnya dgkt dgn tempat shopping camni.jeleslah.

jeBateja said...

WAHIDA - wahhhh...ko pernah dtg erk...erk...

jeBateja said...

MAYA - uikk....itu maw 2 3 kontena ko borong tu....ahakz

jeBateja said...

PUAN JOPUN - sesekali buleh....selalu....bankrap den....

jeBateja said...

MIZA - sayang ketat2....ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - mmg mahal pun....ahakz...tapi pelik...ramai gak dtg...ahakz

jeBateja said...

GB - itu lah...wanita mmg mcm tu erk.....ahakz...

jeBateja said...

IBU MUDA - untung lah mcm tu....senang.....den pun suka kalau mcm tu....ahakz

jeBateja said...

ZATI - ahahahahahahaha...dekat2 le yg buat naya kat poket zati oiii.....ahakz

Adzriel AB said...

kak liZa tak larat meneman cik abg tu shopping.. kalah pompuan. cerewet gila.

ijan, kalau shoutmix tak leh auto BW. yg tak ok cbox.

nelly said...

wah , shopping !!
awal !
:p

Dinas Aldi said...

akak yg pempuan ni pun tak tahan teman pempuan shopping, kahkahkahkah! akak shopping pun sorang2. lecehla berteman2 masa shopping ni :D

ko lain la dik, tak teman wife shopping, tidor luar kang, haha!

bunga said...

cam ku kenal tempat ini..hahaa

アヌム ちゃん said...

haha..betol2..kalau selalu bole bankrupp.heeee

jeBateja said...

NELLY - Awal2 le bagus....ahakz...idak le terkejar2...ahakz

jeBateja said...

DINAS - ahakz.....mcm taw2 jerk...tido luar...ahakz

jeBateja said...

BUNGA - mc kenal..? kat mana erk.....ahakz

jeBateja said...

PUAN JOPUN - ahakz....ahakz....den bankrup oooo

jeBateja said...

KAK LIZA - wahhhhh...ini sudah berbeda ni...lawan arus...ahakz

siti murni said...

Owhh...waktu orang keje kamu gi shopping kat Nilai 3 yer...

hehe...tau takut kena makan magi yer...nanti nak kabor ke wife kamu tuu...hehehe

jeBateja said...

SITI - ahakz...den kojo malam der.....ahakz....ahakz....

Teenager Housemaid said...

mak aihhh...cepatnye hang shopping raya????
advance sungguh nooo!

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin