Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, July 5, 2011

Masak Lemak Sedap Tak...?

Kalau masak lomak sodap tak ni...?
Ahakz...
Ada sape2 nak tolong masakkan untuk den...

Yang ni jangan masak lomak...
Dosa...
Cuma nak tunjukkan kasihnya ibu...
setiap masa...

COmelnya anak kucing ni kan...
Ahakz...
Sedang bermesra dgn ibunya di kantin kilang...
Lepas lunch kot...

18 comments:

Citarasa Rinduan said...

nak suruh kak masakkan??
campur dgn labu pasti menyelerakan..

hahahhahah
LARI!!!!!!!!!!!

padlie said...

Belang dia sama ngan kucing sy.. Kaler je lain..

schaze zainn said...

euwww.. ko upah aku sejuta pon aku tak nak..ahaha =D

chiLleD...!! said...

suh wife jebat msakkan..t gtau sodap k tak..nk tau jugk ni..hehe

My Little Diary said...

eeee... gelinya nak buat masak lemak binatang kecik tu
sanggup ke nak makan????huhu

Teenager Housemaid said...

euuwwwwwwwwwwwwwww!!
jebat awak makan yang atas tu??
baik kucing tu awak buat masak lemak cili apii..

;ppppppppp

haha!

NzA said...

kucing pn tau syg anak....

zati embong said...

best btul landing kat mak dia.

siti murni said...

tak berapa kick kalau buat masak lomak! ko buat goreng tepung je..cicah sos...ekeke!

kucen!!! sukaaaaaa lah! kasi can lah dia manja2 ngan mak dia...

jeBateja said...

KAK AYU - ahakz....siap bg labu lagik ye kak....ahakz....tak pe lah....tak pe lah...terima kasih

jeBateja said...

PADLIE - ooo..iyer ke...bukan PAK BELANG kan...kan....ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - dah aku pun tak nak bg ko sejuta...sebab ko tukau fikiran....ahakz

jeBateja said...

CHILED - nak kena pelakong dgn wife den..leh aaa

jeBateja said...

HOUSEMAID - errr...so kena makan kedua2 sekali gak....ahakz...tak maw laaa..loya der....ahakz

jeBateja said...

NZA - ha ah...jebat pun taw sayang anak dara orang....ahakz

jeBateja said...

ZATI - ko nak tumpang ke...? Sila2...ahakz

jeBateja said...

SITI - bagus nya idea ko....ahakz...

jeBateja said...

MLD - ni nak pelawa kat hang lah ni...maw tak...ofer ni...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin