Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, July 17, 2011

Kem Anak Soleh...

Semalam...
Ambil anak di Kem Anak Soleh...
Di Sekolah Rendah Agama, Bandar Seri Putra...
Depa pi sejak jumaat...
Hari sabtu habisnya...
Mak bapak kena mai 10.30am...
Sebabkan den keja malam...
11.15am baru den sampai...

Masa sampai bebudak ni ada dalam dewan...
Tengah nangis di Motivasi oleh seorang ustaz...
Berkenaan taat kepada mak bapak rasanya....
Kawe yang taraf budak jahat ni pun nak keluar air mata mendengarnya....
Sebab nak cover...
Den suruh wife den je yang poei kat dalam dewan tu...
Ahakz...
Idea jahat yang bernas....
ahakz...

24 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rupanyer berjiwa halus tuan hamba ini...ngeeee :D

ezzu said...

kalu berdasarkn pengalaman ezzu...masa dgr ceramah tu jer rasa menyesal and menangis lh konon...tp dh lama2 mcm biasa jgak...tp kalu masa ceramah tu bdk perempuan mesti kuat menangis..yg lelaki plak cover macho lh kononnye...heheheeh

chiLleD...!! said...

cet..nape xjoin jer skali ngn wife jebat?bukn slalu leh join bnda2 cmni..ahakz

NzA said...

airmata keinsafan tu.....

jeBateja said...

LADY - ahakz....ahakz...jgn le TUN berkata begitu...malu hamba....

Citarasa Rinduan said...

jebat..........
kenapalah suruh wife yang masuk dalam..

kamu nie.. nak kena piat telinga dengan kak ayu ker??

chis!!!!!!!

ilmu dik.. ilmu...

jeBateja said...

EZZU - biasa lah....nak kena selalu poei majlis2 ilmu...baru sentiasa di refresh.....ahakz...

jeBateja said...

CHILLED - ha...ha...den malu lah...kalau anak den nampak den nangis....ahakz

jeBateja said...

NZA - ha...ha....den pun terasa insaf nya...

MIMIE AIZA said...

brutal2 dalam hati ada keinsafan. heee

jeBateja said...

KAK AYU - den malu lah...kalau org ttgk den menangis....ahakz...itu pun den tahan jerk....

jeBateja said...

MIMIE - aikkk...ngater lah ni erk....den insan yg lemah jiwanya....ahakz

zati embong said...

ni la masa nk teringat zaman2 dulu kala.

O.o

ILA HonEyBuNNy said...

la....ngagis ke jebat..

meh sini amik tudung lap air mata...hehe..

dulu suka jugak g kem2 macam ne...ehhe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dulu tun selalu kena gini...sebab diri ku betul bendul....x paham apa2...hahaha

jeBateja said...

ZATI - ahakz...mmg teringat pun...

jeBateja said...

HONEY - ishhhh...hang cover sket...malu le den.....ahakz

jeBateja said...

LADY - lorrr...byk2 benda apsal ko pilih bendul....ahakz...pilih le benda lain.....ahakz....

schaze zainn said...

cecece. tak payah le cover
aku tgk cite korea, rilek je hero nanges..agaga xP

siti murni said...

jebat kalau bab2 mengelak dan meng'cover' ni pandai je dia suh wife dia yer...haha...sabo aje lah jejaka maskulin nih...hehe

jeBateja said...

SCHAZE - ko ni....ko tak paham aku ke...aku kena le jaga ke MASKULINAN aku ni....ahakz.....ahakz

jeBateja said...

SITI MURNI - nampak gaya...ko dah memahami aku....ahakz....

z a z a said...

ya allah, brp tingkat banggunan belah kiri. 4 ke? ke 3?

jeBateja said...

ZAZA - 4 leee....ahakz.....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin