Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, July 28, 2011

Kita Orang Dah Raya...

Semalam wife buat biskut lagik...
Biskut aiskerim...
Sedap...
Terutama tang COKLAT tu...

Wife tolong TAPAU kan...
Biskut aiskrim n corflakes...
So...

Jebat & anak buah beraya lah...
Dalam lab semalam...
Ahakz...
Gambar - Dalam mulut ada laei...tangan dah ambil lain...

Nampak budak yang tgh makan biskut raya kat belakang nun...
Dia tu AZIH...
Yang bawak JUS ROSELLE dulu...
Tak sangka...
Bab makan buleh buat dia lupa diri...
Ahakz...

** Minta maaf...jebat kalau post entry kena bergambar....maaf jika buat pc hang pa lembab...

30 comments:

CintaZulaikha said...

sedap apa...hummm, nak buat biskut apa ek tahun nih~~

kakcik said...

Bila nak kongsi dengan kawan2 maya pulak? :)

Haida said...

wah... kalau makan free laju jer masuk dlm mulut...mintak sikit...

Adzrien Shoppe said...

amboiii... sakan korang ekkk.. sedap nampaknya tu.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat ai x der ker...nak rasa gak uwaaaa

Aku Ibu Muda said...

ni biskut puasa kot namanya kan jeBat?

Citarasa Rinduan said...

betul komen si kakcik tu...

bila turn kami>???

aleen aiden said...

pergh..blom pose da raya.jeles!Hu3

wahida said...

aku pun nak rasa jugak!!

izfanora said...

wah, puasa pun belum dah beraya.. :)

kuih raya mmg sedap bila bukan musimnya. tapi, time raya, muak pula tgk kuih raya banyak atas meja..

Papa Mifz said...

puasa pun belum dah rayo yer..haha

jeBateja said...

ZULAIKHA - buat biskut LEMAK je....ahakz....sedap gak dgn air kopi....ahakz

jeBateja said...

KAKCIK - segan laaa...ahakz....den kan peyegan org nya....ahakz

jeBateja said...

HAIDA - yg free kena laju2....nanti kena rampas dek org...ahakz

jeBateja said...

KAK LIZA - biasa lah...kalau tak sakan...tak mcm raya....ahakz

jeBateja said...

LADY AYU - sabo2...dah balik Malaysia...dtg ghumah...den belanja...ahakz

jeBateja said...

IBU MUDA - ha..ha....iyer kot....ada gak erk...biskut puasa...lawannya biskut raya...ahakz

jeBateja said...

KAK AYU - alaaa...aii segan laaa....ahakz

jeBateja said...

ALEEN - ha..ha....raya utk kami jerk...org lain jgn....dosa....

jeBateja said...

WAHIDA - ha....ha....dah habis...ahakz

jeBateja said...

IZFANORA - time raya...kita carik duit raya jerk...ahakz...

jeBateja said...

PAPA = ha...ha....kita org je....org lain jgn tiru.....ahakz

Dinas Aldi said...

huih dah siap ghayaaaa!

ada gambar la best. tak lembab pun, terus load ok ja.

gadisBunga said...

rakusnye memasing!

jeBateja said...

DINAS - ahakz...jgn ikut erk....

ok erk letak gambo...tq....tq

jeBateja said...

GB - hik..hik...mmg rakus....

アヌム ちゃん said...

uishh cepatnya raya..belum puasa lg ni..heeeee^^

jeBateja said...

PUAN JEPUN - jgn follow ini mcm aaaa....kami ni biul sket....ahakz

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..

ramai yg nak makan tu..untung la jebat dapat wife pandai masak....

hati senang ye hari2 mkn sedap..hehhe

jeBateja said...

HONEY - ha...ha....mmg best taw...ckp jer nak makan apa....ahakz...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin