Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, July 26, 2011

Radio Online Dari Rumah...

Pernah dengar Radio Online yg Dj nya kat rumah...?
Jebat lupa bila start kenal Radio Online ni...
Tapi mula2 di perkenalkan rasa macam pelik...
Dengan internet boleh lak kita dengar RADIO...
Dan radio tu di control plak hanya dari RUMAH...
Dj nya plak pun lepak kat rumah jerk...
Dj jugak leh tukau2...
Main pas2 secara MAYA jerk...
Kalau Dj kat Negeri Sembilan sibuk...
Pas ke Dj Johor...
Ada Dj nya duduk Ukren ( pelajar sana )...
Ada duduk kat Swiss...
Dulu jebat memang PELIK...
Now dah terbiasa...

Kalau korang tak biasa dgr...
Leh joint di :-

Kat atas POST ni pun ada RADIO...
Ia tak AUTO...
Kena KLIK dulu...
Sebab takut menganggu RADIO yg mmg u all dah ON di PC masing2...
Ahakz...

16 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

tak pernah dengar la jebat..

jap nak join..heheh

zati embong said...

dulu kitorg ada dj uni.masing2 jakun sebok nk tuju lagu ikut skype je.tp best leh hlg tensen.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai lagik la x biasa dengar
selalu dgr on9 radio era sinar jer
itew jer yg boley dpt kt sini

jeBateja said...

HONEY - sila2 join...ahakz....ahakz...mana taw leh dpt ramai kawan lagik.....ahakz

jeBateja said...

LADY AYU - mana2 boleh leee....sebab depa guna internet gak...ahakz

jeBateja said...

ZATI - hah mcm tu lah.....leh tuju2 lagu....best ooo...ahakz

Aku Ibu Muda said...

buleh ke deejaywani nk apply jadi dj kat sana...ahaks!

jeBateja said...

IBU MUDA - boleh aja bu...tapi kalau serius...sila bgtaw yee....ahakz

アヌム ちゃん said...

owh ade ye..nk try dgr la gini..heee

aleen aiden said...

seriyes xpnah tau plak pasal nih.hu3

jeBateja said...

Puan JEPUN - Sila...sila......ahakz

jeBateja said...

ALEEN - den dulu pun mmg tak taw gak....ahakz

Adzriel @ Liza AB said...

jadi DJ ke?
jijan tolong vote jika sudi...
http://adzrienshoppe.blogspot.com/2011/07/rahsia-awet-muda-kak-t.html

jeBateja said...

KAK LIZA - idak le...bukan kita yg minta jd dj....kawan2 lain....

Vote...? alamak....apa ke menda tu...??

schaze zainn said...

aku jarang dengar radio..hihi

dgr pon waktu pagi jek nak pi keje tu xP

jeBateja said...

SCHAZE - awattt...hang anti RADIO kah....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin