Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, July 31, 2011

UPDATE- Ini Budak Jahat Yang Tak HENSEM (...

Gambar SEKSI aka SEKSA tu jebat terpaksa kuarkan...

Esuk dah PUASA (Isya ALLAH...)..

Kurang manis plak rasanya...

Ahakz...

Ganti gambo bawah ni...

Kaler rambut guna PHOTOSHOP...

AHakz..

Kami budak baru belajo...
( gambo pernah xplore tahun 2009 )


Menunaikan hasrat KAK AYU dari http://ruhayurazali.blogspot.com/...

Ini lah budak JAHAT yang tak HENSEM...

Semua gambar diambil pada TAHUN ini...
Gambar semasa CONFIRMKAN machine yang di beli DI MAKINO, SINGAPORE...

Belakang tu lah machine tersebut...

Salah satu Projek PHOENIX PROTON...
Di UNIVERSAL STUDIO Singapore...

Kereta POLIS ni kalau boleh bawak balik Malaysia, konpem...

Den jual balik...

Ahakz.
Latar belakang Roller Coaster yang sedikit pun TAK teringin nak naik...

Roller ni di Universal Studio...


Ini le BUDAk JAHAT YANG TAK HENSEM erk...





Yang betul2 kenal den rasanya KAk LIZA dari http://adzriel.blogspot.com/...

Sebab den n asben dia sama satu rumah masa BUJANG dulu...

Ahakz...Masa bujang lagik dia dah kenai...

So...

Memang ngak bisa larik...

AHakz..


36 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hai jebat.....

nak tudung x nak bagi encem sikit...ehheheh...

Citarasa Rinduan said...

Jebat!!
ku terharunya...
terima kasih ya..
permintaan nie kena balas apa ya?

aduh!!!
malu2 kucing walau kakak ko mahu...

PS: oooo, patutlah blogger adzriel, suka bila kak ayu masukkan blog dia sama dgn blog kamu di bloglist kak ayu

mysara said...

amboi..:p

tgk..terharu kak ayu kte..hehe

Amirah Adnan said...

permintaan eden bila lak nak tunaikan? hahahaaa..

puding2!

DiriKu said...

LOL...pic kat bawah sekali tak boleh blah...ahhah XDD

ILA HonEyBuNNy said...

ha jebat..nak permintaan jugak...

wife jebat buat cupcake x?hehehe

zati embong said...

oohh ni sbnrnya rupa jebat eh?hihi.

apsal nmpak muda remaja ni?hihi

jeBateja said...

HONEY - tudung....tak maw....tak maw....i tulen uuuuu....ahakz

jeBateja said...

KAK AYU - ha...ha...ha...mee bandung satu......ahakz....

jeBateja said...

MYSARA - ha...ha....kak ayu jiwa nya halus sket....tapi garang....ahakz

jeBateja said...

AMIRAH - alamak...hang jauh laaa....kalau dekat...den bg jerk....ahakz

jeBateja said...

DIRIKU - sila tutup mata anda sebelah....ahakz

jeBateja said...

HONEY - CUP CAKE tak buat....MUFFIN biasa2 jerk....

jeBateja said...

ZATI - muda remaja...? Jat...ko dah makan lom...jom..den belanja...


ahakz...mmg remaja laaa...ahakz

Dinas Aldi said...

waaahhh, thanks pada Ayu, dah dapat tengok muka budak JAHAT yg tak HENSEM ni, hakhakhak!

jeBateja said...

DINAS - ishhhh....MALU aiii....ahakz

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...yela tulin..ngeh3..

ohh ingatkan buat cupcake..baru nak tempah..heheh

NzA said...

la, ingatkan modal mana tadi...he..

selamat berpuasa.

hanaahmad said...

tu diaaa...

selamat berpuasa!

jeBateja said...

HONEY - ahakz...ingat tu...ai tulen u....ahakz

jeBateja said...

NZA - ha....ha...selamat pose gak cikgu.....

jeBateja said...

HANA - selamat pose...sila pose penuh yeeee

Citarasa Rinduan said...

eik, ada pembetulan..
hahahha

jebat salam ramadan utk kamu sklrg..

dan......
kak minta maaf andai kak ada terkasar bahasa penulisan ya dik

Nurhidayah Shamsury said...

slmt bpose...

Aku Ibu Muda said...

ohh...mmg tak hensem la rupanya jeBat ni ye...ahaha

*sy pon kenal kak liza...hihi

chiLleD...!! said...

rupanya ini lah jebat yer..selama ni duk tengok puding n kawan2 jebat jer..hehe

Selamat berpuasa..moga ramadhan kali ni lebih bermakna.

Papa Mifz said...

gambar rambut purple tu x boleh blah la...haha

selamat berpuasa bro....

jeBateja said...

KAK AYU - sama lah kita....ahakz....mana yg terusik tu...maaf kan je lah kita yg maskulin ni...ahakz

jeBateja said...

NURHIDAYAH - selamat pose kat hang jugak....ahakz

jeBateja said...

IBU MUDA - hah kan dah kata...mmg tak hensem....ahakz

jeBateja said...

CHILIED - waka...waka....sowy...org nya tak hensem mana...ahakz

jeBateja said...

PAPA - waka...waka....org baru belajo...itu le gomannya...ahakz

Liza Abu Bakar said...

jebat memang awet muda! kau makan apa ekk?? he..he..

schaze zainn said...

cewah.. finally the secret dah ter'reveal' agaga xP

jeBateja said...

KAK LIZA - awet muda...? aduhaiii....ahakz....mana ada.....ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - ha...ha....nampak sangat wa tak hensem kan...kan

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin