Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, July 20, 2011

Fridge Magnet Frankfurt Airport German...

Jeng...jeng...
Kalau sebelum ni terlepas Fridge Magnet from Japan...
Tapi ada budak kilang den yang baru pulang dari Frankfurt Jerman...
Bawa pulang FM dari sana...
TAPI...
Dalam 3 pcs di atas...
Hanya satu jerk yang boleh di pilih...
DAN...

Ini pilihan Jebat...
Kenapa mereka kesana...
Tentu sahaja tentang teknologi Automotif...
Ahakz...

Semalam gak...
Tenguk citer SEKALI LAGI...
Donlod jer dari INTERNET...
Pastu sambung ke TV...
Ahakz...
Lakonan Lisa n Sam...
Ada watak Bront Palarae yang cool...
TAPI...

Sebelum tu tenguk akhir JUVANA...
Dia jadi WARDEN jahat...
So bila tgk SEKALI LAGI tu...
Macam keliru...
Dia ni JAHAT ke BAIK...
Ke MASKULIN macam jebat...
Ahakz....

28 comments:

zati embong said...

hahaha maskulin?adoilah.

jebat bila nk g oversea ni?g check mesin2.haha

CintaZulaikha said...

hahahhahha, maskulin ka...

storyfromme said...

macam besar je magnet tu ke sebab zoom gambar?

chiLleD...!! said...

jebat..asik org jer y g..biler jebat lak yang g..bolh lah beli cndrahti kt kami2 ni lak..hehe

jebat pemint dy k?he

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jelezzzzzzzzzzzzzzzzzz ai nak gak...ngeee

cik bahulu oren said...

nk jgk fridge magnet tu :P

bunga said...

aku layan juvana..mmg mantop la.dia berlakon jadi jahat..heee

deeya said...

kalau sye plih yg ade pokok2 tu . nampak cam lagi tenang =)

eh ! jebat mestilah maskulin . pasal jebat kan straight . hehehe ~

maya amir said...

nak gak ckp maskulin tuuuuuu;p

Ann Huda (Ate) said...

Bestnya dapat pegi Frankfurt. Mereka sudah...awak? Bila lagi? Hehehe.

schaze zainn said...

company kitorg baru2 ni baru je anto 15org engineer + operator + tech pi US =,="

see, operator pon dah bleh pi US xP

Dinas Aldi said...

maskulin sesaja dia tu, kihkih

NzA said...

jeles 3X....FM idaman kalbu tu...

jeBateja said...

ZATI - hah...hah...tak de keluar negara dah...kecuali bulan 8 ni...ahakz

jeBateja said...

ZULHAIkah - awat....hang tak percaya kah..?

jeBateja said...

STORY - besaq lah kot...ahakz....ke zoom...ahakz...besaq biasa2 jerk...

jeBateja said...

CHILED - he he...bukan peminat...suka2 jerk....nak g...den ni kuli..mana leh keluar negara....ahakz

jeBateja said...

LADY AYU - jeles boleh...nak jugak...sowyyyyyy....ahakz

jeBateja said...

BahULU - tak leh....tak leh.....hak persendirian...ahakz

jeBateja said...

BUNGa - ha..ha...den ingat dulu dia baek...cuma garang jerk...ahakz

jeBateja said...

DEEYA - ko sorang je sokong den...ha...ha...suka2....ahakz

jeBateja said...

MaYA - ha...ha....jgn le percaya...tak maskulin pun...dan TAK hensem jugak...ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - pehhh...ada kerja kosong tak kat sana....?

jeBateja said...

HUDA - den org kecik...kuli plak tu....ahakz....ahakz

jeBateja said...

DINAS - itu kisah benar...nak buat mcm ne....ahakz

jeBateja said...

NZA - sila jeles dgn lebih lagik...ahakz...ahakz

ILA HonEyBuNNy said...

Juvana best..huwawwaw

nak satu fridge magnet tu jebat..tukar dgn tudung eh..ehheh

アヌム ちゃん said...

aa fm..i likeee.huhuuu..aa juvana ni drama ehh..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin