Kawan - Kawan jeBateja

Friday, July 22, 2011

Demo & Meeting...

Mula2...
Seorang BOS suruh masuk DEMO software baru...
Untuk kegunaan Kualiti Department...

Semua orang bawak laptop...
Den jerk bawak buku latihan biasa...

Baru 3 minit masuk DEMO tu...
BOS lain plak sms suruh masuk ke satu MEETING...
Aiyaaa....
Berlari plak turun tingkat bawah...


Tak kisah lah...
Meeting pun meeting lah....
Janji lepas tu ada makan2...
Pehhh...
Best...Best...
Ahakz...


MAAF...tak sempat nak BW buat masa ini....

16 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

perhhh heaven giler hidup kat mesia lepas meeting ada makan2 lagik....ngeeee

deeya said...

teringat mse prktikal kt JKR dlu . pas meeting makan . pas budaya al-Qur'an makan . waaah ! asyik betol . huhu

Ati Masrif said...

jimat sikit duit belanja kanss...hehe

baru tau wife awak pun org lipis ye
patut tau sana suka wat rendang..


lipis belah mana?

Papa Mifz said...

biasa meeting2 nih best bilo part mkn2 jer...haha

Fyqa said...

bsy kan...

wahida said...

aku pun suka kalau meeting, bukan sbb syoknya nak meeting tu sbb nak mkn...ahaks!

aku suka bila ko ckp ko terpengaruh ngan aku kumpul FM tu..tu bahasa omputih fridge magnet nok..hehe..

tak de lagi ke FM Frankfurt tu? kalau aku nak beli ngan member ko, dia nak jual tak?

Adzrien Shoppe said...

busy sgtkan... mlm ni gi klia, amik darling. yehuuuu!

schaze zainn said...

kitorang kalo ade ODS meeting pon ade mesti buat makan2..agaga

tu yang syiok makan free..hihi xP

huk aloh, bz la sangat tu xP

chiLleD...!! said...

laju j jebat eh kalau bab makan..hehe

xpe, yang penting kerja jalannn...

NzA said...

BZnya.......yg pnting makan!!!

zati embong said...

hari ni hari meeting sedunia eh?haha

MIMIE AIZA said...

haishh untunglah dpt makan :)

♥ cik_farah ♥ said...

kalau makan laju jer eh...
hahah

Aku Ibu Muda said...

bab makan2 tu yg best kannn

ILA HonEyBuNNy said...

Jebatttt

nanti wat DEMO tudung lak....ahhaha

アヌム ちゃん said...

bab mkn tu mmg bestt..huhu

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin