Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, July 10, 2011

Takut Dan Takut...


Ini Shima...
Salah seorang anak buah yang HENSEM...
Apa dia sedang buat...?
Dia sedang buat INSPECTION ke atas PART BRAKE DRUM...
Brake drum plak brake yg berada di tayar belakang kereta...
Yang atas tu untuk model kereta Perodua Myvi...
Shima ni plak buat Inspection dgn menggunakan CMM...
Dulu2 dia begitu TAKUT nak guna alat ni...
Mcm2 alasan diberi...
Now...
Maw or tidak...
Dia kena gak guna...
Sampai bila nak berada ke tahap yang sama jerk...
Kan...?
Semalam...
Dia masih TAKUT2...
Ahakz...
Masa ni lah BEST meyakat...
Ahakz....
Ahakz....


Oh yea...
Wife buat kek...
Apa namanya tah...
Red Cake Velvet...
Sedap...
Tetiap hari den makan...
Sambil2 update BLOG...
Ahakz...

24 comments:

Ann Huda (Ate) said...

Nape dia takut? Benda tu boleh terbang ke?

jeBateja said...

Tak....benda tu mudah patah....harganya....rm40k...ahakz....ahakz

maya amir said...

hah? 40K?? kalau saya pun, takmo..saya mintak tuko department lain...heheheh... red velvet..mak oii..laki bini pandai masak.. ape kata jebat buatkan saya puding, wife jebat buatkan saya red velvet... ehem.. birthday saya 16/7 dah dekat dah ni..kekekekek

NzA said...

knapa shima dlm kategori ensom????...he...

sedapnya kek..mcm kek SR la....

Dinas Aldi said...

mmg hensem si Shima tu, kihkih!

kuat menyakat ekau ni eh :D

hanaahmad said...

jahat betui kuat menyakat! hehe

jeBateja said...

MAYA AMIR - ahakz....nak kena buat erk......alahai....

jeBateja said...

NZA - SR tu sape..? ahakz....shima tu ayu.....tapi sengaja kata ensem....

jeBateja said...

DINAS - sesekali ok...jgn selalu....nanti pak we dia marah....ahakz

jeBateja said...

HANA - uikk..mana ada jahat....nakal jerk....ahakz

siti murni said...

kirim salam kat shima yang hensem eh...cakap kat dia..jangan takut2...kanda jebat kan ada..nanti kanda jebat share sikit portion red velvet cake tu tau...heheehe

jeBateja said...

SITI - ahakz...kirim salam tu ok...tapi bab nak share tu....berat sket....ahakz

HonEyBuNNy said...

hai shima....awak nak beli tudung xZ?meh cne nak juai..heheh


amoii jebat..untg sungguh yer...hari2 dapat makan kek...;-)

Citarasa Rinduan said...

tak lama lagi..jebat sure membulat

hahahah.
LARI!!!!!!!!!!!!!!

ps: shima mcm kak ayu... mula2 takut dgn satu benda.. lama2 berani.PEREMPUAN boleh!!!

jebat jgn marah.

lari lagi!!!!!!!!!!!

jeBateja said...

HONEY - mmg untung maaa...meh le singgah sini....ahakz

jeBateja said...

KAK AYU - wahh..wah...tang membulat tu yg bahaya tu...kawe tgh diet lah ni....ahakz....

Res2 Supply said...

salam jebat

jeBateja said...

WASALAM RESTU....ahakz

zati embong said...

kalau takut gak means kena berhenti kerja lah.haha

jeBateja said...

ZATI - uikkkk...kena ke....harus ke....tak lah...bg le peluang....ahakz

Aku Ibu Muda said...

bertuahnyaaaaaaaa dpt wife pandai buat kek :)

kesian 'org rumah' den, dpt wife 'malas' nak buat2 kek ni....kih kih kih

jeBateja said...

IBU MUDA - ahakz...tapi ORG RUMAH DEN dapat wife yang rajin KAIT2....ahakz

schaze zainn said...

best la ko bini rajin masak..agagaga


xP

jeBateja said...

SCHAZE - hah...ko carik le LAKI yg rajin masak plak....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin