Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, June 6, 2009

Apa Ke Hal...

Ini kotak adalah untuk adik aku yang kata nya mahu pindah...tapi tak pindah2 lagik. Kotak ni tak le besau sangat tapi tahan n kuat sebab ia adalah bekas untuk Bolt or Skru untuk kereta Perodua. Lagi pun kotak ni from Japan. Aku simpan kotak ni dalam Reject Room yang mana ia adalah kawasan jajahan aku...ahakz

Ini adalah bebudak Production yang sibuk memunggah sampah. Sampah kat line tak de sape nak tolong buang so korang buang lah sendiri. Aku jumpa mereka kebetulan aku tgk cari tong kayu untuk letakkan part2 reject. Waa...posing baik punyer...


Kedai tempat beli barang kek...kabur laaa...tapi nampak tak signboard yang merah dan kuning cair tu...tu lah kedai nyer...

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin