Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, June 18, 2009

Lori n GPS...


Petang semalam aku tertarik pada sebuah lori yang mengambil barang dari tempat aku kerja. Lori tu tak le sehensem aku....malah tak sejahat aku jugak...apa yang menariknyer ialah lori ni dilengkapi GPS. Megikut maklumat, jika lori ni ambil barang di tempat kerja aku dan lama pulak keluar dari kilang ia akan dapat dikesan, natijah nyer pemandu lori akan di call dan diminta menerangkan awat lama sangat lama parking kat kilang aku. Sape yang control tu semua...HQ nyer di RAWANG. Canggih tul lah....

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin