Kawan - Kawan jeBateja

Friday, June 12, 2009

In Line....

Ini bukan tanda sebagai aku berada di Selangor erk...Polybox merah tu untuk Operator machine letak part reject...kuning plak untuk part Holdind. Part yang depa konfius statusnyer sama ada nak ok kan or nak reject kan. Selalunyer...aku sebagai QC akan tentukan sama ada part yg HOLD ( dlm polybox kuning ) boleh lepas or reject kan aje...


Ini radio untuk hiburan operator machine di malam hari....dah macam perang zaman jepun dah...tapi depa ni janji dengar je. Lagi satu keja malam leh lah dengar radio...kalau keja siang...silap haribulan kena suruh balik rumah je...hah..dengar lah sepuas2 nyer kat rumah.

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin