Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, October 1, 2009

Cerita Hong Kong...


The Sniper

The Sniper...cerita ni baru je aku donlod. Cerita ni lama dah rasa nyer. Tapi best ooo layan...kalau minat tak cerita yang jiwang...leh le layan. Kisahnya tentang dendam seorang sniper kepada bekas kawan sepasukannyer. Kawan sepasukannyer pula ada anak buah yang dibentuknyer. Konflik mereka berdua telah mencipta banyak trajedi pembunuhan.




Paling penting...cerita ni memaparkan LELAKI2 HENSEM...rasa tergugat pulak keHENSEMan aku...ahakz....

6 comments:

BuLaN iTu aKu said...

best ke cite ni,.
ade kat you tube tak
nak try downlod lahh

asilahmuhajer said...

suamiku mesti suka cerita2 cenggini..

anniecute said...

jebateja..suko eh lak ati akak ai...akak minat gilo kek hero tu, spo namo eh? selalu klu dio belakon mmg try tak miss...klu lah...ishhhh!!!!tak sanggup nak cakap..Hensem bangat

jeBateja said...

Bulan : Ado Bulan...sila lah donlod...sure anda tak kan berasa rugi

Asilah : Samalah aku dengan suami mu...ahakz

Kak Annie : Uikk..hero mana satu tu kak...ada 3 orang tu...ke empat orang termasuk tuan punyer blog...leh tahan handsome nyer tu....ahakz

anniecute said...

tiga2 sekali..yg ke 4 tu mmg dah ada tempat dalam hati...hihihihihi....

jeBateja said...

uikkk...dalam hati tu....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin