Kawan - Kawan jeBateja

Monday, October 26, 2009

Tempahan...

Puding trifle ni...ada orang tempah....ahakz...ketinggian 7 lapis dan harganyer...rm35.00 satu bekas ni....berminat..??

Ini ialah puding triffle yang dah di belah...saja buat lebih untuk xplore...enak dimakan dengan yogurt....jebat suka perasa strawberry...pehhhh

13 comments:

Cik N said...

alamak..den dh tangkap leleh dah ni..

rusli_zairin said...

den pun.. tapi doktor tak bg den mkn bondo2 camni.. bahayo utk den.. tolan air liur lahh..

Sha said...

salam:)
sodap tu baklah sekoping dua. suka sgt cito pasal makan, tolan air liur aje....

HonEyBuNNy said...

adoiiiii............sedapnya...nyum2...

chemil ila said...

yummmmmmyyyyy

mAr@ZiEy said...

MIS order 1..agak2 bile leh smpai ke MIS Department ni..hahaha

jeBateja said...

Cik N...jangan lah tangkap leleh....ambil...lah gambo tu buat kenanga..errr...nak order boleh je...ahakz...

Rusli...apo barang pantang2...belasah je...nanti kempunan...


Kak Sha...ak order ke....

Ila...meh le makan sama...ahakz

Che Mil...ari tu org ofer..tak maw...

Ziey...Kalau order...kono lah ambil masa sehari...al maklum nak buat 7 lapis...ahakz

TweetyPeak said...

Wahhhhhhhhh!! 7 lapis! mcm ala-ala pelangi.. mesti bosar eh mangkuk tu..

mAr@ZiEy said...

Tak kesah la..jnji dpt rasa..tp free punye boleh..maklum lah KAMI di GBD/MIS/STC/IASB mmg kuat makan..kalau sedap mmg akan sentiasa order..leh la aku promote kat deme yg lain..hehe

Elsa said...

wow...yummy!!!!

jeBateja said...

Tweety...magkuknyer...240cm x 240cm....err..bosa tak tu....ahakz..

Ziey...lorrr...kata le nak RASA...ari tu dah bawak ke SIB...kat hang...nanti lah...Hang pun den tak kenal...walaupun satu bumbung lain2 tandas...ahakz

Elsa...memang yummy....errr..apalagik kalau budak jahat ni yang buat...

mAr@ZiEy said...

ala..aku nak gak..ko letak je kat MIS Department..aku tau la utk sape...hahah..serius ni wei ko nak bg free..ko bg free..aku siap wat iklan lg kat blog aku nnti..iklan free..hehe..

Ko bwk SIB watpe..aku mne ade kat sne..si Rusli la yg abiskan kat sne..hehe..ko memang..dok memerap je kat SMC..cuba wat sesi SMCtour kat 1 building ni..hehe

jeBateja said...

Wowowowowowo...buleh aku buat...tapi next week lah...jumaat ni aku cuti...ahakz...isnin ko keja tak...???

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin