Kawan - Kawan jeBateja

Monday, October 12, 2009

Ohh..Ini Ghupernyer...

Ini lah kilang baru yang sangat-sangat popular kat kilang aku. Basic gaji dia bagi rm950 kalau ada pengalaman CNC machine. Kalau lepas confirm depa tambah rm250. Itu yang aku dengar2 lah. Aku dengar ada beberapa otai test market kat sini...ahakz...abis lah aku...y abis?? Apa tak abisnyer...dengan keja yang tengah banyak ni...dengan model2 baru akan beroperasi..kalau lah otai2 ni beralih arah...maka...kuantiti pengeluaran akan terjejas...kualiti akan teruk...kalau semuanyer terjejas nanti...sape kah yang akan selesa??? Emmm...bila majikan aku nak naikkan GAJI ni....CA dah lama tertangguh....emmm...tangguh2 kan lagik...jgn nanti...bila ramai dah pergi...baru tergadah...

3 comments:

misz benida said...

cnc machine??mchine pe tu??
kalo aku apply keje,dpt x??
haha

rusli_zairin said...

nant ambil gbr cnc machine tu, ramai nak tau ni, mcm mesin jahit ko? mesin rumput ko? hehe..

jeBateja said...

BENIDA...Machine buat ais kacang gitu...nyata sekali kamu tak layak memohonnyer...

RUSLI...Ramai nak taw...ahakz...mesin jahit n mesin rumput yea...wakakaka...kot ramai berhenti sok...kita pakat2 tanya depa lah...machine apa kek dlm nun...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin