Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, October 13, 2009

MPV Perodua...





Sape ada beran....buleh angkat satu...den nak angkat satu...buat angkat gotah...pehhh...lumayan betul pelaburan ini....ahakz

21 comments:

rusli_zairin said...

pakai yo la myvi tu.. kau hantar g workshop suruh diaorg tarik keta tu bg panjang skit.. klu tak nak htr workshop, jgn byr loan myvi tu, nanti adolah org dtg tolong tarikkan

anniecute said...

Btul Lie, akak setuju... memang, klu nak mintak tlg akak call org yg bleh tolong tarik an tu pun, akak bleh call kan

jeBateja said...

Wah...Wah...bukan main lagik 2 beranak ni ngutuk den...nanti lah...den jual gotah segorap ayah den kek bahau nun...den boli 3 keto tu....siap laaaa

rusli_zairin said...

kak.. dio nk boli tigo.. dio satu, akak satu, sayo satu.. baik la dia ni kan kak.. baik kan? untung dapek friend camni.. hehehe..

mAr@ZiEy said...

Aku sokong ko budak jahat..beli 1 MPV Perodua ni then jual getah..dpt duit..share ngan aku..hahaha

jeBateja said...

RUSLI...tak do makno lah den nak boli tu do....den boli tigo sobab nak bawak gi koje satu...motong gotah satu...n pi tenguk wayang...satu...ahakz...ngam ooooo

ZIEY...wakakakakaka...sangat sangat bagus idea share duit jual gotah erk....sapo nyer idea ni...tapi...den rasa tak maw share laa....jangan kocik hati yo....ahakz

anniecute said...

Tengok dio Li, ckp budak jahat yg baik ati, baik ati ko tu, org ajak share jual sekerap tak nak. Tamak namo eh tu kan

rusli_zairin said...

tu la.. org tuo eh masih idup lg kak.. dh sbuk-sbuk nk jual sekerap org tuo tu.. kocik ati eh dgr ni..

anniecute said...

cubo tlpon org tuo eh, cito sikit kisah anak eh yg baik ati ni...

jeBateja said...

Tu lah kak...bukan tak maw share..selain untuk beli keto...den nak simpan duit...bagi orang tuo gi haji...maso tengah ado lah den nak berbakti....BUKAN macam si Li tu...dio memang kayo...mak ayah dio plak yang nak hantau dia gi haji....dia jo tak maw....kalau tak...dah HAJI dah dak Li tu kak....

anniecute said...

Jgn ngadu domba...tak baik !!!

jeBateja said...

Bukan lah kah....ini DAMBAAN kasih...ahakz

anniecute said...

Poning lah layan Jebateja ni, ado panadol tak?

jeBateja said...

Bukan je panadol kak...ponstan...cofegot...semua saya ader...akak.nak yg mana satu....????

anniecute said...

Yg klu makan yo terus lupo kek awak, ado tak? Bukan ilang ingatan yo, lupo kek awak jo..DIULANGI..Lupo kek awak sahaja!!

jeBateja said...

uikkk..ada ke...yang tambah ingat ada laaaa.....itu kena tanya si Rusli tu...dia biaso lupakan ingatan orang...ahakz

anniecute said...

Rusli tu org baik2, takkan ado dio nak nayo org do

mAr@ZiEy said...

Budak Jaht

Share MPV pun ok gak..hehe

jeBateja said...

Kak Annie...Rusli tu mmg orang baik2...tapi se jebat plak...sebaik-baik orang....wakakakakakaka

ZIEY...share MPV...adehhh...boleh lah...takut aku ko kecik hati...sila2...

anniecute said...

masuk lift tokan sendiri......

jeBateja said...

pas tu kuar sendirik2...uhukz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin