Kawan - Kawan jeBateja

Friday, May 21, 2010

236107 Orang...

Pada saat ini sudah 236107 orang melihat video2 yang aku upload di youtube. Satu angka yang sangat besar bagi seorang yang bernama jebateja. Dengan 24 video tak termasuk yang kena delete oleh pihak youtube kerana masalah hakcipta, 24 video tu dengan 236107...satu angka yang gempak beb...bangga...?...Bangga arrr....sangat2 bangga....

Jika pernah terbaca laporan aku pasal utube pada 4 september 2009 ( klik untuk view report ), jumlah pelawa/view masa itu adalah 94388. Tidak sampai setahun pelawat/view telah pun meningkat lebih kepada 200000 orang...pehhh...lepas ni nak buat video berbahasa english....sure ramai lagik nanti....

kepada yang lom tenguk video aku kat youtube....leh klik sini

No comments:

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin