Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, May 30, 2010

Resepi Puding TrioRasa


Wokayz...ini ialah resepi puding TrioRasa...kalau rajin boleh try buat...Puding ni kalau masuk dalam mulut kita akan berasa 3 rasa...kalau tak rasa apa2 tu...may be ada sumtin wrong lah...ahakz. Apa pun selamat mencuba kepada yang nak mencuba...

10 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wawawa...

xde ke puding resipi isteri kesayangan??? :D

jeBateja said...

Errr...puding untuk isteri ke?...memang selalu buat kalau wife yang suruh...kalau tak...malas....ahakz

ALYN_C3N1 said...

wah....sekarang dh pndai masak yer...nk jadi cam chef wan ker...hehehe...btw, thanks cz kongsi ngn kita orang...

jeBateja said...

Hik...hik...kita memang suka masak puding....suka makan puding...suka cuba resepi puding...kalau buat tak jadi...suka buang puding dalam tong sampah....ahakz....yang divideokan ini...semuanya dah adjust resepi dan ok untuk di cuba dan di makan...

madihahzubir said...

resepi kek sedap2 takde ke? nak cuba jadi baker ni. haha

jeBateja said...

resepi kek???...alahai....tak pandai arrr...cuba pi tanya wife...dia pandai...

madihahzubir said...

nanti belajar dengan wife pastu letak resepi dlm blog. bagi resepi senang2 je la. hihi

jeBateja said...

Ahakz...dah tanya wife...nanti dia ajau kek coklat senang2 nya...tapi dia suruh kita buat sendiri...dia tunjuk je...adehhh...malasnya...

madihahzubir said...

hoyeh, hoyeh! lepas ni boleh tunjuk dengan mak dah pandai buat kek coklat. hahahaha

jeBateja said...

mak mana?...mak sendiri ke...mak mertua...ahakz...kes naik saham tu....hik...hik

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin