Kawan - Kawan jeBateja

Monday, May 31, 2010

Basuh SINKI...


Jika anda kerja dalam sektor automotif...sinki kotor dengan karat..adalah lumrah...itu biasa...sebab kerja dengan besi dan serpihannya...sinki yang dulunya putih...mudah berganti warna seperti di atas ni...


Dan...anda akan beruntung jika didalam kelompok anda mempunyai orang seperti jebateja ini yang sanggup berpeluh mencuci, membersih dan megilat area sinki...bukan mudah untuk jumpa orang macam ni ooo.....ahakz ( post ini untuk si jebateja masuk bakul angkat sendiri....)

6 comments:

Herdoni Wahyono said...

Bersih, putih dan mengkilap lagi nih. Lingkungan kerja yang bersih membuat kita kerasan dan nyaman dalam bekerja. Sukses selalu sobat.

madihahzubir said...

fuh, gila rajin! :)

jeBateja said...

Pak herdoni...terima kasih ya, saya juga ajk kebersihan iaitu team yang memantau kebersihan di kilang...jika area kerja saya sendiri kotor...saya bisa malu pak...

jeBateja said...

Madihah...rajin je lah...bila plak masa den ni giler...chaittttt....

HonEyBuNNy said...

Wahhhh..rajinnya....guna sabun capa pa neh...ahhahha...isk2...nak guna bsh tudg putih..hehe

jeBateja said...

Nak taw ke...? Cap kapal karam...selalu buat basuh lantai kilang....nak try basuh tudung ke?..meh le

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin