Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, May 25, 2010

Meeting 2 Dalam 1...

Semalam bos panggil masuk MEETING...tak maw beritahu pasal apa...BOS suruh masuk je...den dengan baju kotor kena kuah LONTONG...terpaksa lah pegi...masuk2 je MEETING terasa lain macam je bilik tu....( bos pakai spek mata ketika mengarahkan ikut meeting belah kanan )

Kalau setakat ada CUSTOMER to...biasa arrr....tapi lain macam sebab dalam bilik meeting ada 2 meeting...ahakz....den yang datang KENDIAN ni...tak taw mana satu yang den kena FOLLOW...akhirnya psstttt kat BOS...bos tunjuk ke CUSTOMER tu...so tumpu pada CUSTOMER...

Ini plak MEETING lagik satu tu...ahakz...ada jugak kena megena...tapi my BOS ambil alih yang ni...so elok sangat lah ada 2 orang QUALITY kat dalam meeting tu...

Opppssss...ini pun orang Quality jugak...lupa plak...so ada 3 orang kualiti dalam meeting room tu...POWERZ ....

6 comments:

madihahzubir said...

kerja company apa ni?

jeBateja said...

Lihat gambar paling atas...kat TOPI tu....ada kan...kan...kan....hik..hik

madihahzubir said...

eh, boleh la mintak LI sini nanti. hahahaha!

jeBateja said...

LI tu apa?...Latihan Industri ke? Hang dari mana erk...? Try lah...tapi kilang ni berasaskan Automotif dan Mekanikal...

madihahzubir said...

iye, latihan industri. cek amik mekanikal la. tapi lambat pun lagi LI. saja bertanya. hihi.

jeBateja said...

Boleh2...nanti kita xplore gambo budak cun yg buat LI kat sini...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin