Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, September 26, 2010

Melaka dan GAB Car Wash...

Dalam OTW kuar dari jajahan Melaka melalui Tol Simpang Ampat untuk pulang ke rumah...aku singgah untuk basuh kereta milik Pakwe MIZAH. Mizah ni rakan Blogger...pernah dia xplore tempat ni dalam blog dia untuk jamuan raya....ahakz...tu Mizah...Bijan kan Bijak.....ahakz...

Kereta sedang di basuh bahagian tayar. Aku mintak pekerja kat sini utama kan TAYAR sebab sejak balik kampung wife....lom pernah basuh...tanah dari laluan BALAK dulu...still ada lagik...

Masuk parking VIP 2 untuk proses pengeringan dan vakum...pertama kali aku basuh kereta ada servis cuci cermin dengan satu chemical yang aku tak taw nama nya....

Budak 2 orang ni tak leh duduk diam....gambar kambing luar pagar pun nak suruh ambil....adehhhhh....tapi tak sempat ambil gambar sebab kambing tu larik tak cukup kaki tangan...

Sampai di Kawasan perumahan....Hujan....ahakz....ahakz....ahakz...adehhhhhh

10 comments:

ezzu said...

waa..dh berkilat kereta...

jeBateja said...

EZZU - berkilat..?...pas tu HUJAN....ahakz....ahakz...

Cik Ayen said...

sayang kereta tu!!
cuci jgn xcuci!!

nurulramizah said...

Bijan tq sudi memberi rejeki kepada pakwe ku...huhu
time kasih
cmner service dier ok x????

jeBateja said...

AYEN - bini no.2 tu....ahakz

jeBateja said...

MIZAH - Sama-sama...mmg niat nak singgah...ahakz

servis okayz bangat...siap tolong pasangkan lagu n kipas lagik....ahakz

nurulramizah said...

bijan: hahahahhah tipu jerrrr!

jeBateja said...

tipu..? tak paham..?

nurulramizah said...

bijan: xde ape2...huhuhuhu...pakwe den ckp nsyaALLAH tahun depan dier akan menjemput customer dier....

hang ade dpt kad cop x...lau hang berjaya memenuhkan ruang kosong dgn cop2 tu, anda akan dpt cuci service kete secara percuma!!!!

hebat x tawaran tu..hang je yg dapat ( coiii tipu je tau, ramai lagi custemer dpt service cm tu )
huhuhu

jeBateja said...

tak dapat pun kad tu...ahakz...

tak pe arrr...den bukan selalu nak gi sana....

err..apa benda yg tipu..???

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin