Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, September 22, 2010

Pasar Borong Selangor...

Isnin...selepas hantar Kek gula hangus ke Uniten dan Nahrim...den poei lah ke pasar borong selangor yang pastinya berada di Selangor....jarang nak poei pasar borong ni sebab jauh dari ghumah den....ghumah den dekat lagi di pasar borong Nilai 3....tapi boli ikan kek sini memang murah arrr...3 4 jenis ikan beli...tak sampai rm20....ahakz...



Pas tu gi kat tempat jual sayur...pun murah gak.....berjenis2 sayur boli...baru rm6.80....betul2 pasar borong jadik nya.....ahakz...kalau boli kat pasar borong nilai 3...tak plak murah mcm ni. Tapi kalau nak gi sini selalu tak relevan plak dgn tol n minyak keto....alang2 hantau kek tu leh arrr....lagik pun NAHRIM memang dekat Pasar Borong Selangor ni.....leh lah beli stock ikan 2 minggu...ahakz

6 comments:

butterfly said...

selangor area mana jebateja???

HonEyBuNNy said...

he2....aah la..selngor ktna..mcm dekat dh tu...hihih..pas ne kita p borong tudung plak noh...uhuhu

jeBateja said...

BUTTERFLY - Pasar borong ni area Sri Kembangan berdekatan dengan SERDANG...teramat dekat dengan UPM...ahakz

jeBateja said...

HONEY - maw borong tudung...rasanya tak sesuai kat pasar borong ni...moh kita ke jalan masjid india arrr....ok tak..???

Den keja kat Bdr Baru Bangi...tersangat dekat dgn UKM...ahakz

~ceRRy beRRy~ said...

apa lagi..
beli byk2 wat open house lah! :P

jeBateja said...

Errr....open house dah buat dah.....dah lepas dah.....hik...hikkk

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin