Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, September 23, 2010

Puding Triffle VS Caramel Jagung...




Minggu ni Den kojo malam...selepas balik kojo malam semalam terus tidur dengan aman di samping BANTAL PELUK ku...pukul 10am wife kejutkan aku...uikkk...baru tido sejam, dah kena kejut...poning kepalo wehhhhh....ghupernya ada orang tempah CARAMEL JAGUNG dan PUDING TRIFFLE...uikkk...caramel jagung jiran den tompah.....puding triffle plak orang Nilai Impian tempah...so selepas MANDI MANDA ...maka start lah keja2 PARTIME aku....ahakz. Pukul 3pm baru siap semuanya....nak sambung tidur dah tak leh....ada plak orang KILANG call...kata ada VISIT dari PROTON....aikkk...semalam tak de plak sape2 INFO ada PROTON nak datang...kalau tak...boleh aku balik awal malam semalam....bila balik awal...boleh aku masuk keja pagi....ishhhh...sian plak yg back up keja aku tu.....


8 comments:

wahida said...

teringin plak aku nak rasa puding ko ni jebat...ko x nak ajak aku raya umah ko ke?? hehehe...

HonEyBuNNy said...

sedappp.....terliur ja msk blog neh....di jamu dgn makanan...hehe

jeBateja said...

WAHIDA - meh le dtg ghumah...eh..nanti dulu lah...rumah tgh modified....ahakz...nanti dah siap kita info...

jeBateja said...

HONEY - terliur erk...yg atas tu ada org tempah...tak pe nanti hang buat sendiri erk....kat utube ada cara buatnya...ahakz

butterfly said...

buatkan utk sy boleh?

mengidam ni..!!

~ceRRy beRRy~ said...

ada wat delivery smpi kelantan x?
kekekeke...

jeBateja said...

BUTTERFLY - hah...mengidam..?hang biar betui...kang den jugak rasa bersalah...ahakz....buat boleh...kalau tempah dan dtg ambil...sebab puding tak leh POS...ahakz

jeBateja said...

CERRY - ngak bisa bu...melainkan kek gula hangus sahaja pernah di pos ke sana....puding ngak bisa begitu...nanti jadi NESTUM...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin