Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, May 18, 2011

Confirmkan Machine...

Kerja sibuk lah sekarang...
So tak leh nak jalan2 ke blog hangpa
...
Akhir April jebat gi Singapore...
Tenguk2 Machine...
Now machine dah sampai...
So sebagai QC yang MASKULIN...
Maka jebat kena pastikan...
Machine ni dapat kuarkan part yg berkualiti lagi hensem...

Wakil syarikat pembuat machine...
Tgh adjust program...

Yang ni sorang lagik...
Dua org wakil syarikat pembuat machine...

Yang 2 org tu...
Model iklan machine...
Ahakz...
Balik keja terus wife bgtaw ada org tempah puding...
So lepas mandi...
Jebat pun buat lah Puding mable...
Sedap taw...
Macam Aiskerim Vanila rasanya...
Ahakz

40 comments:

Haida said...

puding marbel tu mmg sedap sy pernah buat dulu.. tengok resepi dlm youtube..tak sangka bole jumpa dlm blog pulak...

jeBateja said...

ahakkz....kiranya...kat youtube tu....den punyer jegak erk...ahakz....ahakz....sedap erk....

HonEyBuNNy said...

hai bosss jebat....hehe

busy sakan yer...balik rumah hantar puding lak...bagus jebat neh..hehe...

tudung tu macam warna tudung la..hehe

jeBateja said...

HONEY - ishhh...hang ni...bila masa den jadi bos....den kuli jerk laaa....ahakz

hang nak puding ke..leh den hantau kek ekau....ahakz

maya amir said...

tang maskulin tu tak thn nk gelak..siap capital letter lagi..haha! ya ampun serious jebat buat puding tu..perghhh ini mcm jebat bukak bakery laa;))serious gua kagum:)

kakcik said...

Dah selalu tengok puding tu dalam blog Jebat - bilalah nak dapat rasa, ek? :)

zati embong said...

jaga2 dgn machine!

hihi.

jaga2 dgn puding!

jat jeles!

cik bahulu oren said...

tngok gmbr atas xpe lg

tngok gmbr bwh teliur je ;p

My Little Diary said...

2 org iklan machine tu nmpk gah!!! hehe
jebat bila den nak merasa puding tu... :)

KatekateKite said...

haishhh... bagus nya bisnes.

gi keje wat keje, balik umah tros wat keje lagik!

nak tiru macam jebat lah, tapi kite dalam proses nak improve kan lagi kemahiran kite =)

nidus2 said...

Makan puding sedapnye...tapi dalam gambar je ler.

dua orang tu model kek puding ke?....
hee3.

LeeAneem said...

nak tanye sikit....jebat ni keje kilang buat ape yeak....

yatie's EPISODE said...

sat lagi aku rompak puding tuh! haha

KUREKURE COMEL said...

model mesih tu...hahaha..agak2 senang nak tempah tak?kihkihkih...



perhhh puding.....dah stop2...jeles..

Faza Aloha said...

sedap nyer puding nyum nyum :D

Citarasa Rinduan said...

jebat..
mana ko menghilang dik...
lamakak ayu tak nampak..

puding??
alahai.. kak ayu pengsan.. terus tabik 10 jari kat kamu..
KAMU MMG HEBAT

siti murni said...

dari mesin sampai ke puding..hang memang terer lah jebat!

err..bak cikit puding marble tuh!...hehehhe

khairunnisa ♥ said...

boleh buat bisnes ^_^" caya lahhhh ;)

Amirah Adnan said...

encik jebat, bak pinjam sikit kuasa rajin tuh!

padlie said...

ari tu gi buat FAT ke?

Nurul Ramizah Ramli said...

sadapla puding tuuuuu terliur

wahida said...

ko bawak FM dari Singapore tak?

jeBateja said...

MAYA - aikkk..betul apa...mmg maskulin apa....ahakz

jeBateja said...

KAKCIK = nak rasa ke...? kena dtg rumah rasanya....ahakz....

jeBateja said...

Zati...apa lah sgt...hang pun le buat puding tu maaaa

jeBateja said...

BAHULU - alaa....jgn le jeles.....jgn laaa.....ahakz....meh le makan sama....

jeBateja said...

MLD - alaaa....bila2 masa bule...order je.....ahakz

jeBateja said...

KATE2 - apa kemahiran tu...nak le taw....

jeBateja said...

PAK NIDUS - alaaa...gambar pun jadi lah....ahakz....le gak pandang2....

jeBateja said...

LEEANEM - kita buat part kereta utk proton n perodua...

jeBateja said...

YATIE - cisss...berani lah hang nak rompak...den karate tengkuk ko....ahakz

jeBateja said...

KURE2 - model tu senang jer nak tempah....stock banyak....ahakz...


puding....sila lah buat...ahakz

jeBateja said...

FAZA - mana taw sedap ni....cuba lah buat...ahakz...

jeBateja said...

KAK AYU - alamak....kak ayu ni...buat kita terharu lah.....ahakz...bz dgn keja lah kak....ahakz

jeBateja said...

SITI MURNI - ishhh...hang ni...mana terer nya....den budak baru belaja laaa.....ahakz

jeBateja said...

NISA - mmg sudah bisnes maaa....ahakz

jeBateja said...

AMIRAH - rajin sudah hilang maaa....maw ..? carik sendiri....ahakz

jeBateja said...

PADLIE - tak....tak buat....

jeBateja said...

MIZAH - cuba hang buat...pastu tunjuk kat ayah hang...

jeBateja said...

WAHIDA - ada...ada....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin